Home / Whisky / Midleton 2024 Vintage Release 70cl

Midleton 2024 Vintage Release 70cl

Midleton 2024 Vintage Release 70cl
Midleton 2024 Vintage Release 70cl
0 Review | Review toevoegen
Irish whiskey
€ 249,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Sinds 1984 heeft elke Master Distiller van Midleton Very Rare zijn expertise en vaardigheden gebruikt om een nieuwe Vintage Release aan het portfolio toe te voegen. Dit jaar, in 2024, heeft meesterdistilleerder Kevin O'Gorman de Midleton Very Rare 2024 Vintage Release geperfectioneerd als bewijs van 40 jaar Midleton Very Rare-meesterschap.

2024 markeert de 40e verjaardag van Midleton Very Rare en 40 jaar sinds emeritus-meesterdistilleerder Barry Crockett de weg vrijmaakte voor hun status als het hoogtepunt van de Ierse whisky. Door gebruik te maken van de beste grondstoffen, de meest geavanceerde technieken en een toegewijd team van vakmensen, heeft Barry Crockett een erfenis gecreëerd die is gegroeid door de inzet en vaardigheid van de Master Distillers en de teams die hem volgden.

Midleton Very Rare onderscheidt zich van veel luxe whisky's op de markt. Het is niet alleen een zeldzaam voorbeeld van Ierse whisky en alles waar het al generaties lang bekend om staat, er zit ook het gewicht van drie Master Distillers achter, wat een niveau van consistentie en kwaliteit oplevert dat eenvoudigweg onovertroffen is.

Deze speciale vintage release, een echte mijlpaal in het portfolio van jaarlijkse vintage releases, is met zorg vervaardigd door Master Distiller Kevin O'Gorman en zijn team.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.


18+ Leeftijdscheck bij aflevering!

Ben je 18 jaar of ouder?