Het assortiment Cognac bij Drankenhandelleiden.nl is zeer uitgebreid. Naast de grote en bekende merken zoeken wij voor u altijd naar de kleine Cognachuizen waar de beste kwaliteit Cognac wordt geproduceerd. Vaak zijn dit gelimiteerde flessen dus kijk regelmatig bij onze Cognacs voordat u er één mist.

Alle Cognac hebben wij op voorraad en kunnen wij u binnen één dag leveren. Bestel dus snel op Drankenhandelleiden.nl!

Courvoisier V.S. 70cl

20.95
€ 25,95 € 20,95

Courvoisier V.S. 70cl

Courvoisier V.S. is een fijne en elegante cognac afkomstig uit de cognacstreek in Frankrijk. De Courvoisier V.S. is zacht en fruitig met hinten van eiken door de jarenlange rijping op houten vaten. Het is een geweldige Cognac met een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding.

Courvoisier V.S. 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Courvoisier VSOP 70cl

33.95
€ 33,95

Courvoisier VSOP 70cl

Courvoisier VSOP is een heerlijke cognac afkomstig uit Frankrijk. Courvoisier VSOP is een beetje scherp maar tegelijkertijd ook erg zacht en fruitig. Courvoisier VSOP is een ware topper die een super kwaliteit/prijs verhouding heeft.

Courvoisier VSOP 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Courvoisier XO 70cl

83.95
€ 83,95

Courvoisier XO 70cl

Courvoisier XO is een heerlijke cognac afkomstig uit Frankrijk. Courvoisier XO is een beetje scherp maar tegelijkertijd ook erg zacht en fruitig. Courvoisier XO is een ware topper die een super kwaliteit/prijs verhouding heeft.

Courvoisier XO 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

De Luze VS 70cl

21.95
€ 21,95

De Luze VS 70cl

De Luze VS is een prachtige cognac afkomstig uit Frankrijk. De Luze VS heeft een prachtige gouden kleur en een zeer frisse en fruitige geur van onder andere Citrus en vanille. De cognac bevat smaken van Citrus tot en met koffie en heeft een prima prijs kwaliteit verhouding.

De Luze VS 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

De Luze VSOP 70cl

29.95
€ 29,95

De Luze VSOP 70cl

De Luze VSOP is een prachtige cognac afkomstig uit Frankrijk. De Luze VSOP heeft een prachtige gouden kleur en een zeer frisse en fruitige geur van onder andere Citrus en vanille. De cognac bevat smaken van Citrus tot en met koffie en heeft een prima prijs kwaliteit verhouding.

De Luze VSOP 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

De Luze XO Tres Vieille Reserve 70cl

51.95
Uitverkocht
€ 51,95

De Luze XO Tres Vieille Reserve 70cl

De Luze XO Tres Vieille Reserve is een prachtige cognac afkomstig uit de cognac in Frankrijk. De Luze XO Tres Vieille Reserve heeft een prachtige gouden kleur en een zeer frisse en fruitige geur van onder andere citrus, vanille en rijpe vijgen. Deze cognac bestaat voornamelijk uit cognac die meer dan 20 jaar oud is. De lange rijping geeft smaken van citrus en pruim tot en met koffie en geroosterd hout en heeft een prima prijs/kwaliteit verhouding.

De Luze XO Tres Vieille Reserve 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

De Rochenac VS Cognac 70cl

21.95
€ 21,95

De Rochenac VS Cognac 70cl

De Rochenac VS Cognac is een lekkere cognac afkomstig uit Frankrijk. De cognac heeft een mooie heldere gouden kleur en bevat aroma's van vanille en gekonfijt fruit.

De Rochenac VS Cognac 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

De Rochenac VSOP 70cl

26.95
€ 26,95

De Rochenac VSOP 70cl

De Rochenac VSOP is een lekkere cognac afkomstig uit Frankrijk. De cognac heeft een mooie heldere gouden kleur en bevat aroma's van vanille en gekonfijt fruit.

De Rochenac VSOP 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Frapin VSOP 70cl

45.95
€ 45,95

Frapin VSOP 70cl

De Frapin VSOP is een cognac afkomstig uit de Grande Champagne wijngaarden. De Frapin VSOP heeft een amber-gouden kleur en is een fruitige en bloemige cognac met hier en daar een hint van zoete vanille. De smaken van vanille, eiken en bloemen geven een volle smaaksensatie die toch erg in balans is.

Frapin VSOP 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Giboin Napoleon 70cl

36.95
€ 36,95

Giboin Napoleon 70cl

Giboin Napoleon is een mengsel van cognacs gedistilleerd tussen 2001 en 2005. Perfecte balans tussen eikenhout en harmonieuze smaken van sherry wijn en chocolade. Delicate in stijl, rijk en lang aanhoudende smaak. Elke fles is genummerd.

Giboin Napoleon 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Giboin Selection 70cl

24.45
€ 24,45

Giboin Selection 70cl

voor een jaar in nieuwe eiken vaten gerijpt, daarna verplaatst naar eiken vaten voor een langere rijpingsproces. De cognac heeft een fruitige smaak van groene appel in combinatie met een lichte aanraking van vanille. Deze cognac is zeer geliefd bij vrouwen.

Giboin Selection 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Giboin Speciale Fine 70cl

20.95
€ 20,95

Giboin Speciale Fine 70cl

De witte wijn die voor deze cognac werd gebruikt is gedestilleerd zonder zijn droesem en daarna 2 jaar gerijpt in eiken vaten. De cognac is neutraler dan de andere cognacs die wij aanbieden. Giboin Speciale Fine heeft een frisse smaak van de lente bloemen, meidoorn, met een discreet vleugje vanille en eiken.

Giboin Speciale Fine 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Giboin V.S.O.P. 70cl

29.95
€ 29,95

Giboin V.S.O.P. 70cl

De witte wijn werd gedestilleerd om het tot een rijkere en meer complexe cognac te maken. Bij het maken van deze cognac werden cognacs van 6, 7 en 8 jaar oud cognacs in kleine vaten gestopt om ze vervolgens 2 jaar te laten rijpen. Het ontwikkelde een rijke en delicate smaak van vanille en creme brulee.

Giboin V.S.O.P. 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Giboin X.O. 70cl

48.95
€ 48,95

Giboin X.O. 70cl

Giboin X.O. is een verzameling van Giboin's oudste cognacs. De Cognac bevat aroma's van droge wijnstok scheuten en violet gecombineerd met een nootachtige smaak van geroosterde amandelen.

Giboin X.O. 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Godet Antarctica Icy White 50cl

34.95
€ 34,95

Godet Antarctica Icy White 50cl

Godet Antarctica Icy White is een heerlijke witte cognac met een lichte bloemen aroma. Godet Antarctica Icy White kan puur gedronken worden maar is ook erg geschikt voor cocktails.

Godet Antarctica Icy White 50cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Godet Selection Speciale VSOP 70cl

38.95
€ 38,95

Godet Selection Speciale VSOP 70cl

Godet Selection Speciale VSOP is een prachtige cognac afkomstig uit de cognacstreek in Frankrijk en heeft 10 jaar gerijpt in eiken vaten. De houtachtige aroma's en de tonen van hazelnoot en perziken in de smaak maken dit een bijzondere cognac.

Godet Selection Speciale VSOP 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

.