Champagne is een mousserende wijn die geproduceerd wordt in het gelijknamige gebied champagne in Frankrijk. Witte champagne is het bekendst, maar er is ook rosé-champagne. Alleen mousserende wijn uit de champagne streek, gemaakt volgens de méthode traditionnelle mag de naam 'champagne' dragen.

Bollinger Brut Special Cuvée 75cl

47.95
€ 47,95

Bollinger Brut Special Cuvée 75cl

Helder, lichtgeel van kleur met gouden kern. Een weelderige geur met complexe aroma's, licht toast en onder grote hoeveelheid zuurstof gemaakt: kenmerkend voor de stijl van Bollinger. Een karaktervolle Champagne met veel elegantie en reserve.

Bollinger Brut Special Cuvée 75cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Bruno Paillard Premiere Cuvee 37,5cl

28.95
€ 28,95

Bruno Paillard Premiere Cuvee 37,5cl

Bruno Paillard Premiere Cuvee 37,5cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Brut Grande Réserve - André Clouet 37,5cl

21.95
€ 21,95

Brut Grande Réserve - André Clouet 37,5cl

Brut Grande Réserve - André Clouet 37,5cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Champagne Taittinger Brut Réserve 75cl

39.95
€ 39,95

Champagne Taittinger Brut Réserve 75cl

Champagne Taittinger Brut Réserve 75cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Deutz Brut Classic 75cl

41.95
€ 41,95

Deutz Brut Classic 75cl

Wat een heerlijke Champagne, rijp rond en een zeer verfijnde mousse. Niet voor niets al jaren de nummer 1 Champagne van ons assortiment. Champagne Deutz heeft nog alles in eigen beheer, zowel de druif ranken als de gehele vinificatie. Deze Brut Classic is hun meest bekende variant, mooie licht droog met een zeer rijk boeket aan indrukken. In de geur een verfijnd karakter met indrukken van toast, marsepein en gerijpte vruchten zoals appels en peren. De smaak is echt een plaatje, vol en rond en z'n fijne mousse echt typerend voor een glas Deutz Champagne. Mooie indrukken van brioche brood, toast, geel fruit zoals perzik en abrikozen en voldoende citrus. Echt een geweldig glas Champagne!

Deutz Brut Classic 75cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Diebolt Vallois Blanc de Blancs 37.5cl

23.95
€ 23,95

Diebolt Vallois - Champagne Blanc de Blancs Brut 37,5cl

Diebolt Vallois - Champagne Blanc de Blancs Brut 37,5cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Dom Perignon 2006 75cl

149.95
Uitverkocht
€ 149,95

Dom Perignon 2006 75cl

Dom Perignon 2006 heeft een mooie zuren en een lange afdronk. De zuren dragen bij aan de houdbaarheid van de champagne. Dit is een champagne die je rustig een paar jaartjes kunt bewaren; zolang je het onder de juiste omstandigheden bewaard natuurlijk. De blend bestaat uit 53% Pinot Noirs en 47% Chardonnays.

Dom Perignon 2006 75cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Ernest Rapeneau Brut 37,5cl

17.95
€ 17,95

Ernest Rapeneau Brut 37,5cl

Ernest Rapeneau Brut 37,5cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Ernest Rapeneau Brut 75cl

29.95
€ 29,95

Ernest Rapeneau Brut 75cl

Licht en elegant van kleur met een fijne mousse van belletjes. In de geur florale tonen en exotisch fruit. De wijn is fris met een duidelijke florale toets. Goed in balans. Ook smakelijk om te serveren als Kir Royal; een weinig Crème de Cassis met Rapeneau Brut geeft extra cachet en maakt iedere dag tot een waar feest! Brut met een geringe dosage waarvan de wettelijke bovengrens is vastgelegd op 15 gram suiker per liter.

Ernest Rapeneau Brut 75cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Laurent Perrier Brut 75cl

39.95
€ 39,95

Laurent Perrier Brut 75cl

De Laurent-Perrier Brut is gemaakt volgens de méthode champenoise, waarbij de tweede gisting van de wijn op fles plaats vindt. Het is een blend van chardonnay (minimaal 50%), pinot noir & pinot meunier. De Laurent-Perrier Brut is lichtgoud gekleurd met een fijne en aanhoudende mousse. De delicate geur is fris en complex met tonen van wit fruit en citrusvruchten. Vanwege de elegante stijl een perfecte aperitiefwijn, maar ook heerlijk bij bijvoorbeeld tartaar van sashimi tonijn met zeekraal of oesters.

Laurent Perrier Brut 75cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Louis Roederer Brut Premier 75cl

44.95
€ 44,95

Louis Roederer Brut Premier 75cl

Brut Premier is een mix van drie druivenrassen van minimaal vier oogstjaren Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay. De vins de réserve, die worden toegevoegd na de dosage zijn gemiddeld 2 tot 5 jaar oud en bepalen in hoge mate de geheel eigen stijl van het huis. Brut Premier rijpt minimaal 4 jaar op fles alvorens in de handel gebracht te worden.

Louis Roederer Brut Premier 75cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Moët & Chandon Brut Impérial 20cl

14.95
€ 14,95

Moët & Chandon Brut Impérial 20cl

De Impérial Brut is bij uitstek de verpersoonlijking van de huisstijl van Moët & Chandon. Constant van hoge kwaliteit, open en toegankelijk in stijl, verfijnd en exclusief in uitstraling. Het ultieme aperitief. Impérial Brut refereert aan de prettig droge smaak (Brut) en aan de langdurige voorkeur van keizer Napoléon voor de Champagne van Moët & Chandon (Impérial).

Moët & Chandon Brut Impérial 20cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Moët & Chandon Brut Impérial 37,5cl

24.95
€ 24,95

Moët & Chandon Brut Impérial 37,5cl

De Impérial Brut is bij uitstek de verpersoonlijking van de huisstijl van Moët & Chandon. Constant van hoge kwaliteit, open en toegankelijk in stijl, verfijnd en exclusief in uitstraling. Het ultieme aperitief. Impérial Brut refereert aan de prettig droge smaak (Brut) en aan de langdurige voorkeur van keizer Napoléon voor de Champagne van Moët & Chandon (Impérial).

Moët & Chandon Brut Impérial 37,5cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Moet & Chandon Ice Impérial Rosé 75cl

64.95
€ 64,95

Moet & Chandon Ice Impérial Rosé 75cl

Moet & Chandon Ice Impérial Rosé is een heerlijke champagne met smaken en aroma's van krachtige tropische vruchten en rode bessen, kersen en cranberry, Met de nuances van sappige zomervruchten en een smaakvolle noot van grenadine.

Moet & Chandon Ice Impérial Rosé 75cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Moët en Chandon Brut Impérial 75cl

34.95
€ 39,95 € 34,95

Moët en Chandon Brut Impérial 75cl

De Impérial Brut is klassieker van Moët & Chandon. Constant van hoge kwaliteit, open en toegankelijk in stijl, verfijnd en exclusief in uitstraling. Het ultieme aperitief. Impérial Brut refereert aan de prettig droge smaak (Brut) en aan de langdurige voorkeur van keizer Napoléon voor de Champagne van Moët & Chandon (Impérial).

Moët en Chandon Brut 75cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Moët en Chandon Ice Imperial 75cl

54.95
€ 54,95

Moët en Chandon Ice Imperial 75cl

Moët Ice Impérial is de eerste en enige champagne gemaakt om te drinken met ijs! Een nieuwe Champagne ervaring! Maar met de onderscheidende stijl van Moët & Chandon, dus met veel fruitigheid, frisheid en elegantie. Combineer met een aardbei in het glas tot een bijzonder feestelijk aperitief.

Moët en Chandon Ice Imperial 75cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.