Home / Cadeau
Filter

Cadeau

Met de cadeauservice van Drankenhandel Leiden kun je met één druk op de knop een heerlijk cadeaupakket met whisky, gin, speciaalbier, likeur of andere sterke dranken bestellen om iemand mee te verrassen. Natuurlijk kun je ook een geschenkpakket of proefpakket kopen om jezelf eens goed te verwennen. Je bestelling kan op elk gewenst adres binnen Nederland bezorgd worden. Als je het pakket op een werkdag voor 16:00 uur bestelt, verzenden wij je bestelling nog dezelfde dag. In de meeste gevallen zal het bierpakket, whiskypakket of ander cadeaupakket met drank dan de volgende dag bezorgd worden.

Bestel je voor iemand anders?
Als je voor iemand anders een bestelling plaatst, zoals bijvoorbeeld een cadeaupakket, zal ook deze persoon zich moeten legitimeren bij het in ontvangst nemen van het pakket.
Het is daarom van belang de ontvanger te laten weten dat er een pakket onderweg is! Dit kan door het emailadres van de ontvanger in te vullen of zelf de track and trace email door te sturen naar de ontvanger.
PostNL laat geen geschreven bericht meer achter indien er niemand thuis wordt aangetroffen. Enkel via de PostNL-app of via email zal er een notificatie komen dat het pakket af te halen is op een PostNL Afhaalpunt.
Bezig met laden...
24 Days of Rum 24x2cl
24 Days of Rum 24x2cl

€ 74,95

Koop
Ginneken Gingle Balls
Ginneken Gingle Balls

€ 29,95

Koop
Jameson 3x200ml
Jameson 3x200ml

€ 28,95

Koop
Kanon met wodka 50cl
Kanon met wodka 50cl

€ 39,95

Koop
Malfy Gin 4x50ml
Malfy Gin 4x50ml

€ 20,95

Koop
Monkey Kiosk 3x50ml
Monkey Kiosk 3x50ml

€ 19,95

Koop
Teeling Whiskey 3x50ml GV
Teeling Whiskey 3x50ml GV

€ 18,95

Koop
The Rum Box Green 10x50ml
The Rum Box Green 10x50ml

€ 50,95

Koop
Wenskaart Bedankt
Wenskaart Bedankt

€ 1,00

Koop
Wenskaart Gefeliciteerd
Wenskaart Gefeliciteerd

€ 1,00

Koop
Wenskaart Proost
Wenskaart Proost

€ 1,00

Koop
Wijnkist Epicuro
Wijnkist Epicuro

€ 36,95

Koop
Wijnkist Kendall-Jackson
Wijnkist Kendall-Jackson

€ 42,95

Koop

Waarom een cadeaupakket drank bestellen?

Iedereen kan een leuke geschenkverpakking met drank of speciaalbier waarderen. Of het nu gaat om speciaalbier met een mooi glas of een proefpakket whisky, verstuur het als cadeau! Wij hebben in onze webshop een geweldige selectie aan de beste bierpakketten, gin proefpakketten, whisky proefpakketten, bijzondere flessen zoals een tequila pistool. Onze cadeaupakketten vallen dan ook bij iedereen in de smaak. Zo weet je zeker dat de gelukkige ontvanger met volle teugen van dranken cadeaupakket zal genieten.

 

Cadeaupakket bestellen als cadeau

Wil je een wenskaartje met een persoonlijke boodschap aan het door jou gekozen pakket toevoegen? Wij beschikken over een ruim assortiment prachtige wenskaarten. We drukken je persoonlijke boodschap af op de wenskaart en voegen deze bij het cadeaupakket. Ook is het mogelijk om het pakket nog mooier te maken door het te laten inpakken in luxe cadeaupapier of cadeaupapier van het seizoen. Zo verras je iemand met een heerlijk en volledig compleet cadeau. Onze bestellingen worden altijd direct opgestuurd, dus je hoeft nooit bang te zijn dat het cadeau te laat bezorgd wordt. Natuurlijk kun je bij ons ook gewoon een lekker pakket met dranken of bieren kopen voor jezelf!

 

Stel ons je vraag of vraag een offerte aan

Wil je een cadeaupakket kopen maar heb je nog een vraag? Of wil je meerdere cadeaupakketten met drank tegelijk versturen? Bel ons dan op 071-2400285 en wij beantwoorden al je vragen. Ook kunnen we een offerte voor je opstellen.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.


18+ Leeftijdscheck bij aflevering!

Ben je 18 jaar of ouder?