Anijsdranken zijn alcoholische dranken gemaakt van de anijsplant. De anijsplant is een bloemdragende plant die behoort tot de schermbloemenfamilie. Anijs heeft een hele sterke smaak en wordt ook vaak gebruikt in gerechten maar dus ook in alcoholische dranken.

Giori Sambuca 70cl

14.95
€ 14,95

Giori Sambuca 70cl

Giori Distillati Trentini is een bedrijf wat is gesticht in 1946. Ferruccio Giori had een drift voor de ambacht en samen met zijn vrouw legde hij de fundamenten voor een verzekerde toekomst. De Giori Sambuca is dus een product met een hele lange geschiedenis, iets wat je na de eerste slok direct proeft. De ingrediënten komen zo dicht mogelijk bij huis vandaan. Het liefst van eigen fruitbomen of uit eigen wijngaard. Intussen is het familiebedrijf veel gegroeid. De kleinkinderen werken ook in het bedrijf en zorgen voor een frisse wind met nieuwe ideeën en inzichten. Deze Sambuca is niet zo maar een Sambuca maar één die gemaakt is met aandacht en passie.

Giori Sambuca 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Isolabella Sambuca 70cl

18.45
€ 18,45

Isolabella Sambuca 70cl

Eén van de populairste sambuca soorten is toch wel Isobella Sambuca. Een Italiaanse likeur geproduceerd van enkel natuurlijke ingrediënten zoals de witte bloemen van de vlierboom en steranijs. Bij het produceren van Isobella Sambuca is er gebruik gemaakt van puur vakmanschap waarbij proeven, aanpassen en weer proeven de sleutel vormt. Isobella Sambuca kun je op vele manieren drinken maar één manier die veel voorkomt is om er van te genieten met een kopje koffie. Sambuca schenk je normaal gesproken koud en eventueel met enkele ijsklontjes. De traditionele en leuke manier om sambuca te drinken is om enkele koffiebonen aan de likeur toe te voegen en deze daarna kort te flamberen. Door de vlammen komen de smaken en aroma's van de bonen vrij en zo wordt tegelijkertijd ook de anijssmaak versterkt.

Isolabella Sambuca 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Marie Brizard Anisette 100cl

16.95
€ 16,95

Marie Brizard Anisette 100cl

Marie Brizard bestaat al sinds 1755 en al meer dan 250 jaar maakt het bedrijf heerlijke soorten likeuren met authentieke ingrediënten. Marie Brizard Anisette is een heerlijke likeur afkomstig uit de stad Bordeaux in Frankrijk. Marie Brizard Anisette is het resultaat van dubbele distillatie van 11 planten en kruiden en in het bijzonder groene anijs uit de mediterrane. Je kunt Marie Brizard Anisette puur, met ijs of gemixt met frisdrank of sap drinken. Marie Brizard Anisette 100cl bevat een alcoholpercentage van 25%.

Marie Brizard Anisette 100cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Molinari Caffe Likeur 70cl

16.95
€ 16,95

Molinari Caffe Likeur 70cl

Molinari Sambuca is de grootste likeuren producent van Italië. Doordat Molinari Sambuca producten neerzet van kwaliteit hebben zij een plekje verdiend in de markt. De Sambuca Caffè is gebaseerd op de originele succesformule van Molinari Sambuca en op smaak gebracht met een zorgvuldig gecreëerde blend van verschillende koffiesoorten. Koffiesoorten die geselecteerd zijn op smaak en kwaliteit en vervolgens gebrand zijn tot volmaaktheid. Sambuca Caffè bevat aroma's van Arabische koffie in combinatie met de zoete geur van anijs die leiden tot watertanden. Sambuca Caffè is een sambuca die elke liefhebber zou moeten proeven!

kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Molinari Sambuca 70cl

16.95
€ 16,95

Molinari Sambuca 70cl

Molinari Sambuca is de grootste likeuren producent van Italië. Doordat Molinari Sambuca producten neerzet van kwaliteit hebben zij een plekje verdiend in de markt. Door de oliën van steranijs te combineren met suiker, graanalcohol en andere ingrediënten ontstaat er een heerlijke en unieke drank die bekend staat om zijn goede kwaliteit. Niet heel raar dat Molinari Sambuca de best verkochte sambuca is in heel Italië! Molinari Sambuca is een sambuca die elke liefhebber zou moeten proeven!

Molinari Sambuca 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Opal Nera Black Sambuca 70cl

17.95
€ 17,95

Opal Nera Black Sambuca 70cl

Een prachtige sambuca, prachtig wat betreft de aroma's en de smaak maar ook zeker qua design van de fles. De intense, donkerpaarse kleur spreekt men aan en schreeuwt om geproefd te worden. Opal Nera Black Sambuca bevat een rijk aantal ingrediënten en sterke aroma's van anijs met een vleugje drop. De blend bestaat onder andere uit vlierbloesem, groene anijs, steranijs, citroen en bessen. Een fantastische combinatie die heerlijk smaakt!

Opal Nera Black Sambuca 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Ouzo 12 70cl

13.95
€ 13,95

Ouzo 12 70cl

Een kristalheldere ouzo die in Istanbul wordt geproduceerd, de naam is afkomstig van 'Barrel No12', het vat waar de 1e batch Ouzo 12 in werd geproduceerd. Ouzo 12 heeft een geschiedenis die teruggaat tot 1880 en levert sindsdien kwaliteitsdrank. De delicate aroma's en de rijke smaak maken hem geliefd onder velen. Ouzo 12 staat natuurlijk bekend om de karakteristieke anijssmaak aangevuld met zorgvuldig geselecteerde specerijen en kruiden zoals nootmuskaat, anijszaad, steranijs, kaneel en koriander. Ouzo 12 drink je puur, met ijs of gemixt met water of limonade.

Ouzo 12 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Ouzo Romios 70cl

14.45
€ 14,45

Ouzo Romios 70cl

Ouzo Romios is een zeer speciale Ouzo uit de bergen van Griekenland en is gemaakt van diverse kruiden en zuivere anijs. De dubbele distillatie en opslag in vaten voor meer dan 2 maanden brengt de Ouzo Romios op smaak en maakt hem overduidelijk anders als anderen. Ouzo Romios wordt inmiddels veel gedronken op feesten, partijen en in de horeca. Heerlijk met ijs of in de mix.

Ouzo Romios 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Pastis 51 100cl

21.95
€ 21,95

Pastis 51 100cl

De enige echte Pastis 51 uit Marseille, Frankrijk. De drank ontleent zijn naam aan zijn geboortejaar, 1951. Pastis 51 wordt gemaakt door maceratie van zoethout, anijsextracten, suiker, drop, zuiver water en alcohol. Voorheen heette de drank Pernod 51, maar omdat er al een Pernod 45 in de markt was werd dit erg verwarrend voor klanten en daarom werd de naam veranderd naar Pastis 51. Pastis 51 kun je op verschillende manieren drinken maar wanneer je 'm met water wilt mengen kan je het beste een verhouding van 1 deel Pastis 51 en 5 delen water aanhouden. Op deze manier blijft de smaak van Pastis 51 nog goed merkbaar.

Pastis 51 100cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Pernod 70cl

17.95
€ 17,95

Pernod 70cl

Pernod is een heerlijke pastis afkomstig uit Frankrijk. De prachtige lichtgele kleur van Pernod heeft in de loop der jaren al veel harten veroverd. Pernod is één van de bekendste pastisdranken van allemaal en niet zonder reden. Pernod is rijk aan anijssmaak met een zachte afdronk en een zachte textuur. Pernod heeft een alcoholpercentage van 40%

Pernod 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Raki Tekirdag Gold 70cl

25.95
€ 25,95

Raki Tekirdag Gold 70cl

Turkije is het land van raki, Raki Terkirdag wordt in Turkije dan ook veel gedronken. Tekirdag Raki Gold is een heerlijke Turkse raki die gemaakt wordt naar traditioneel recept; zwart zoethout en anijs vormen de basis voor dit drankje. Een drankje met intense aroma's en rijke smaken.

Raki Tekirdag Gold 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Raki Tekirdag Tekel 70cl

21.45
€ 21,45

Raki Tekirdag Tekel 70cl

De beste raki van Turkije, zo noemen de inwoners van Turkije hem althans en zij kunnen het weten. Turkije staat heel erg bekend om zijn raki. Tekirdag Rakisi is voor het eerst geproduceerd in 1967 in Tekirdag en is daarom vernoemd naar de stad Tekirdag. De reden dat de distilleerderij is gebouwd in Tekirdag is omdat de waterbronnen daar van uitmuntende kwaliteit zijn. De zuiverheid van het water proef je zeker terug in de raki zelf.

kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Ricard 70cl

18.45
€ 18,45

Ricard 70cl

Ricard is een populaire pastis en komt uit de stad Marseille in Frankrijk. Ricard wordt in meer dan 140 landen verkocht. Ricard is een heerlijke blend die traditiegetrouw wordt gemaakt. De blend bestaat uit kruiden zoals kamille, koriander, uiteraard anijs en citroenkruid.

Ricard 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Sambuca Antica Liquorice 70cl

14.95
€ 14,95

Sambuca Antica Liquorice 70cl

Sambuca Antica Liquorice is een sambuca met een intense dropsmaak. Bij het drinken van Sambuca Antica Liquorice proef je duidelijk de drop en anijstonen. Sambuca Antica Liquorice is een zachte en betaalbare Sambuca en is gemaakt met de juiste balans van ingrediënten. Het alcoholpercentage is 38%

Sambuca Antica Liquorice 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Tsantali Ouzo 70cl

10.95
€ 10,95

Tsantali Ouzo 70cl

Tsantali Ouzo is traditionele Griekse ouzo en is herkenbaar aan zijn diepblauwe logo. De ouzo heeft een heerlijke authentieke smaak gebaseerd op het geheime recept van de Tsantali familie. Het recept wordt van generatie op generatie doorgegeven zodat de ouzo nog vele jaren kan bestaan. Tsantali Ouzo is een zachte, aangename ouzo met milde anijssmaken die menig liefhebber zal kunnen waarderen!

Tsantali Ouzo 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Vaccari Sambuca 70cl

18.95
€ 18,95

Vaccari Sambuca 70cl

Vaccari Sambuca is een heldere sambuca uit Italië, het geboorteland van de drank, met een heerlijke anijssmaak. Vaccari Sambuca is gemaakt van de bijzondere, en zeer moeilijk verkrijgbare, Chinese steranijs. Chinese steranijs staat bekend om zijn sterke smaak en aroma's daardoor bevat het de sambuca een grote aandeel in anethol. Een perfecte sambuca voor een perfecte prijs!

kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.