Mousserende wijn wordt ook wel schuimwijn of bubbeltjeswijn genoemd, is wijn waarin zich koolzuurgas bevindt. Alhoewel de meeste mousserende wijnen witte wijnen zijn, bestaan er ook mousserende wijnen van rode wijn en roséwijn. Er is ook veel verschil in kwaliteit. Ook de zoetheid van de wijn kan variëren van droog tot zoet.

Black And Bianco Limonsecco 75cl

10.95
€ 10,95

Black And Bianco Limonsecco 75cl

Black And Bianco Limonsecco 75cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Bottega Gold 20cl

3.95
€ 3,95

Bottega Gold 20cl

Bottega Gold 20cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Camoli Moscato 75cl

6.95
€ 6,95

Camoli Moscato 75cl

Moscato Camoli is een bruisende Italiaanse mousseux uit de beroemde wijnstreek Piëmonte. Deze 'Vino Spumante' is licht mousserend zoet van de Muskaatdruif. De wijn heeft een intense, fluweelzachte smaak en is heerlijk fruitig en sappig. Mooie goudgele kleur en een zéér betaalbaar aperitief!

Camoli Moscato 75cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Castelli di Severino frizzante 75cl

5.95
€ 5,95

Castelli di Severino frizzante 75cl

Castelli di Severino frizzante bevat een rijke geur met exotisch fruit en een vleugje citrus. In de smaak eerst een zachte mousse, veel frisheid en aangevuld met zacht rijp fruit en verfijnde zuren.

Castelli di Severino frizzante 75cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Clos Amador Cava Brut Reserva Delicat 75cl

8.95
€ 8,95

Clos Amador Cava Brut Reserva Delicat 75cl

Clos Amador Cava Brut Reserva Delicat is een aangenaam droge Cava met elegante belletjes uit de Spaanse wijnregio Penedès. De Cava Brut smaakt fruitig en fris met aroma's van citrus en groene appel. Hij heeft een mooie aanzet en bruisend lange finale. De mousserende wijn wordt net als Champagne gemaakt volgens de méthode traditionnelle. Clos Amador smaakt heerlijk als aperitief én heerlijk als begeleider van hartige taarten, visgerechten, pasta's en Camembert en Crottin Cru kazen.

Clos Amador Cava Brut Reserva Delicat 75cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Clos Amador Cava Rosé 75cl

8.95
€ 8,95

Clos Amador Cava Rosé 75cl

Clos Amador Cava Brut Rosé Tendre is een heerlijke mousserende rosé met mooie roze bubbeltjes uit de Spaanse wijnregio Penedés. De Rosé heeft intense aroma's van rood fruit en een hint van rozen. De smaak is fris en elegant met tonen van wild fruit, frambozen en kersen. De droge, mousserende Cava Brut wordt net als Champagne gemaakt volgens de méthode traditionnelle. Clos Amador Rosé smaakt heerlijk als aperitief en erg lekker bij pure chocolade mousse en desserts met rood fruit. Col de'Salici Prosecco Extra Dry 75cl.

Clos Amador Cava Rosé 75cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Clos Amador Semi Sec Classic 75cl

8.95
€ 8,95

Cava Clos Amador Semi Sec Classic 75cl

Fijne bubbels met fruitige aroma's en zachte smaken van citrus en wit fruit.

De geweldige fruitige aroma's maken deze wijn een ideale begeleider van allerlei desserts. Ook lekker om zó te drinken! Serveer de wijn op een temperatuur van ongeveer 5 graden. De Cava kan het beste gedronken worden binnen 12 maanden na aankoop.

Cava Clos Amador Semi Sec Classic 75cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Freixenet Carta Rosado 75cl

7.95
€ 7,95

Freixenet Carta Rosado 75cl

De Carta Rosado onderscheidt zich door zijn aromatische, fruitige bouquet die uw zintuigen laten tintelen. Zijn sensuele robijnen kleur nodigt u uit voor een sprankelende zomer flirt onder de Spaanse zon. De Carta Rosado harmonieert met aperitieven, zoals garnalen in beslag of olijfolie. Maar hij begeleid ook een heel menu met vis en vlees.

Freixenet Carta Rosado 75cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Freixenet Cordon Negro Cava 37,5cl

7.45
€ 7,45

Freixenet Cordon Negro Cava 37,5cl

Een bijzonder moderne Cava. De Spaanse Cava wordt op dezelfde manier als champagne gemaakt, maar mag de titel champagne niet dragen omdat het uit Catalonië komt en niet uit Champagne. Deze wijn is erg opvallend door zijn niet doorzichtige fles. De zwarte fles is erg stijlvol en straalt veel klasse uit. Door drie traditionele witte druifsoorten van de Penedes streek uit Spanje te mixen is dit een zeer gewaardeerde Cava. Deze verfrissende stijl brengt ook erg aangename zachte aroma's met zich mee. De frisse, milde en ook droge smaak afgemaakt met een korte en ronde afdronk zorgt ervoor dat deze Cava geschikt is voor elke gelegenheid. De rijping van deze Cava bedraagt 18 tot 24 maanden.

Freixenet Cordon Negro Cava 37,5cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Freixenet Cordon Negro Cava Brut 75cl

7.95
€ 7,95

Freixenet Cordon Negro Cava Brut 75cl

Een Cava gemaakt van de oorspronkelijke cava druiven: xarello, parellada en macabeo. Lekker droog van smaak, verfrissend en opwekkend!

Freixenet Cordon Negro Cava Brut 75cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Gasparetto Asolo 75cl

12.95
€ 12,95

Gasparetto Asolo 75cl

Gasparetto Asolo: De absolute top in Prosecco komend van de wijngaarden rond het schilderachtige bergdorp Asolo, even ten noorden van de stad Treviso. Gezien de unieke kwaliteit van deze wijn verbindt de Familie Gasparetto aan deze bijzondere Prosecco hun eigen familienaam, het visitekaartje van het wijnhuis.

Stro geel van kleur met een licht groene hint. De mousse is sterk en langdurig aanwezig en brengt een mooi schuim. In de neus hints van appel, peer, citrus en bloesem samen met ananas afsluitend met vers gemaaid hooi. Deze Prosecco is vol en warm van smaak met een intense frisheid.

Passend bij: vis, schaal- en schelpdieren, aromatische voorgerechten, aperitief! of bij frisse desserts

Gasparetto Asolo 75cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Gold Fusion Fortune 75cl

8.95
€ 8,95

Gold Fusion Fortune 75cl

Gold Fusion Fortune is een mooie spectaculaire mousserende wijn. De wijn bevat glinsterende deeltjes die voor een mooi effect zorgen wanneer je de fles schud. De wijn is erg lekker zacht en zoet van smaak.

Gold Fusion Fortune 75cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Gold Fusion Vulcano 75cl

8.95
€ 8,95

Gold Fusion Vulcano 75cl

Gold Fusion Vulcano is een mooie spectaculaire mousserende wijn. De wijn bevat glinsterende deeltjes die voor een mooi effect zorgen wanneer je de fles schud. De wijn is erg lekker zacht en zoet van smaak.

Gold Fusion Vulcano 75cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Henkell Trocken Dry Sec Trocken 20cl

2.95
€ 2,95

Henkell Trocken Dry Sec Trocken 20cl

Henkell Trocken Dry Sec Trocken 20cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Henkell Trocken Dry Sec Trocken 75cl

8.95
€ 8,95

Henkell Trocken Dry Sec Trocken 75cl

Henkell Trocken Dry Sec Trocken 75cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Ilmiogusto Limonsecco 75cl

9.95
€ 9,95

Ilmiogusto Limonsecco 75cl

Ilmiogusto Limonsecco 75cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.