Málaga is een heerlijke zoete versterkte wijn die uit de Spaanse stad Málaga komt. Málaga wordt gemaakt van Pedro Ximénez en Moscateldruiven. Madeira is een versterkte, zeer lang houdbare wijn, afkomstig van het eiland Madeira wat hoort bij Portugal. Oorspronkelijk werd madeira van vier soorten druiven gemaakt, elke druif heeft zijn eigen smaakkarakteristiek, variërend van zoet tot droog. Marsala is een Italiaanse versterkte wijn die gemaakt wordt in de omgeving van Marsala op het westelijk deel van Sicilië. De wijn wordt gemaakt van witte en/of blauwe druiven. Belangrijkste druivenrassen zijn: Inzolia, Damaschino, Grillo, Catarrato, Pignatello en Nero d'Avola.

Marsala Cremovo Pellegrino 75cl

8.95
€ 8,95

Marsala Cremovo Pellegrino 75cl

Dit is een overheerlijke Italiaanse wijn. Er zitten Heerlijke smaken en geuren verborgen in deze fles. De wijn komt uit Sicilië te Italië. Er is veel aandacht geschonken aan het maken van de wijn. Dezelfde bereidingswijze als bij de Pellegrino Marsala Fine alleen is er bij deze wijn eigeel toegevoegd. Dit maakt de wijn nog iets zoeter. Een combinatie van diverse druiven en de speciale bereidingswijze maken het een unieke wijn. Een heerlijk ronde en volle smaak met aroma's van rijpe vruchten en lichte kruiden. Deze wijn wordt geadviseerd te drinken bij wit vlees of gegrild vlees

Marsala Cremovo Pellegrino 75cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Pellegrino Marsala Fine 75cl

7.95
€ 7,95

Pellegrino Marsala Fine 75cl

Pellegrino Marsala Fine is een heerlijke rode wijn uit Italië, uit het westen van Sicilië. De wijn wordt geproduceerd via het solera-systeem, maar zonder flor. Dit komt omdat Pellegrino Marsala Fine geen Sherry is. Deze wijn is kort gerijpt, minimaal vier maanden. De halfdroge wijn bevat een iets wat zoete smaak gecombineerd met heerlijke amber geuren, dit is echt een combinatie om van te genieten. Ook kunt u in de geur amandel ontdekken. Door de lange volle afdronk, is deze wijn heerlijk te combineren met kazen. De wijn is ook mooi als aperitief en hoort koel gedronken te worden.

Pellegrino Marsala Fine 75cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Sol De Malaga 75cl

9.95
€ 9,95

Sol De Malaga 75cl

Deze rode wijn, gemaakt van diverse druiven heeft een erg lekkere diep zoete smaak. Aroma´s van chocolade, koffie, noten en rozijnen ontdekt u in de geur en de smaak. Kan goed gedronken worden bij desserts. Ooit waren de versterkte wijnen van Malaga de meest beroemde dessertwijnen maar droge wijnen wonnen het destijds van de zoete en dus raakten ook de Malaga wijnen een beetje in de vergetelheid. Gelukkig staan de dessertwijnen weer in de belangstelling en duiken de Malaga wijnen weer op. De perfecte serveer temperatuur is tussen de 14 - 17 graden.

Sol De Malaga 75cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Welsh Brothers Madeira Medium Dry 75cl

8.95
€ 8,95

Welsh Brothers Madeira Medium Dry

Volle rode Madeira wijn, een hartstikke fijne en goede wijn. Wie denkt dat de Madeira wijnen alleen voor in de keuken zijn, zit er goed naast. Een bewijs hiervan is de Welsh Brothers. Deze zeer lang houdbare wijn heeft een licht droge en een zacht zoetige smaak en wordt gemaakt van de Tinta Negra druif. De Madeira wijn komt van het Portugese eiland Madeira en wordt daar op speciale wijzen geproduceerd. Madeira ligt in de Atlantische Oceaan 1000km ten zuidwesten van de Portugese kust en 700km ten westen van Afrika. Een schitterend eiland met een zeer mild klimaat.

Welsh Brothers Madeira Medium Dry 75cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.