Home / Dranken verzenden en retourneren

Dranken verzenden en retourneren


Verzendkosten

De verzendkosten zijn €6.95 per bestelling en vanaf €150,- orderwaarde verzenden wij GRATIS!

Wil je alleen speciaalbieren bestellen? Op Speciaalbierpakket.nl verzenden wij gratis vanaf € 70,-!Bezorging binnen Nederland

Kies voor bezorging aan huis of afhalen bij een PostNL Pakjegemak afhaalpunt. Na het invoeren van je adresgegevens zal er een Pop-up venster van PostNL verschijnen. Hier kies je voor een afleverdag en/of aflevertijd. Hier kun je er ook voor kiezen om je pakket af te halen bij een Pakjegemak afhaalpunt. Op basis van de postcode die je hebt ingevoerd, worden er een aantal afleverpunten getoond bij jou in de buurt.


Leverdagen binnen Nederland

Bij Drankenhandel Leiden doen wij er alles aan bestellingen zo snel mogelijk te verzenden. Levering de volgende dag lukt helaas niet altijd maar wij streven er naar om binnen 3 werkdagen jouw order af te leveren. 

Is de levertijd van je bestelling langer dan 3 werkdagen dan stellen wij je hier tijdig van op de hoogte.


Retour zenden goederen

Indien een door jou besteld product niet voldoet aan je verwachtingen kun je de bestelling binnen 30 dagen retourneren. Aan het retour sturen van goederen zijn enkele voorwaarden verbonden:

1. producten zijn in originele staat en ongeopend

2. producten zijn verpakt in hun originele verpakking

De kosten voor het retour zenden van goederen zijn voor rekening van de klant tenzij het een fout betreft van Drankenhandelleiden.nl zoals bijvoorbeeld verkeerd geleverde producten of producten die niet in foutloze staat verkeren.

Het retour sturen van bestellingen is altijd voor risico van de klant. Drankenhandelleiden.nl is niet aansprakelijk voor beschadigingen aan of zoekraken van retour gestuurde producten. Denk er altijd aan een track and trace code te vragen bij het postkantoor als je een pakket retour zendt.

Wil je een bestelling retour zenden? Stuur dan eerst een email aan info@drankenhandelleiden.nl met daarin de reden van retour zenden en een foto van de producten indien het een retourzending betreft in verband met beschadigingen of breuk.

Zodra wij je bestelling retour hebben ontvangen, controleren wij deze en ontvang je van ons een bevestiging. Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen het aankoopbedrag terug te storten.

Retour adres:

Drankenhandel Leiden
Afdeling Retouren
Zeemanlaan 22-B
2313 SZ Leiden

Heeft u nog vragen?

Voor vragen kun je ons altijd bellen op 071-2400285 of een email sturen naar info@drankenhandelleiden.nl
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.


18+ Leeftijdscheck bij aflevering!

Ben je 18 jaar of ouder?