Home / Dranken verzenden en retourneren

Dranken verzenden en retourneren


Verzendkosten

De verzendkosten zijn €6.95 per bestelling en vanaf €150,- orderwaarde verzenden wij GRATIS!

Wil je alleen speciaalbieren bestellen? Op Speciaalbierpakket.nl verzenden wij gratis vanaf € 60,-!Bezorging binnen Nederland

Kies voor bezorging aan huis of afhalen bij een PostNL Pakjegemak afhaalpunt. Na het invoeren van uw adresgegevens zal er een Pop-up venster van PostNL verschijnen. Hier kiest u voor een afleverdag en/of aflevertijd. Hier kunt u er ook voor kiezen om uw pakket af te halen bij een Pakjegemak afhaalpunt. Op basis van de postcode die u heeft ingevoerd, worden er een aantal afleverpunten getoond bij u in de buurt.


Leverdagen binnen Nederland

Indien u een order op werkdagen (maandag t/m vrijdag) voor 16.00 uur heeft geplaatst dan verzenden wij uw bestelling dezelfde dag nog met PostNL. Uw bestelling zal de volgende dag worden afgeleverd! (Drankenhandelleiden.nl is voor tijdige en correcte bezorging afhankelijk van PostNL.)

Sommige artikelen hebben een langere levertijd. Dit zal echter altijd vermeld staan bij het betreffende product. 

Is de levertijd van uw bestelling langer dan 1 werkdag dan stellen wij u hier tijdig van op de hoogte.


Retour zenden goederen

Indien een door u besteld product niet voldoet aan uw verwachtingen kunt u uw bestelling binnen 30 dagen retourneren. Aan het retour sturen van goederen zijn enkele voorwaarden verbonden:

1. producten zijn in originele staat en ongeopend

2. producten zijn verpakt in hun originele verpakking

De kosten voor het retour zenden van goederen zijn voor rekening van de klant tenzij het een fout betreft van Drankenhandelleiden.nl zoals bijvoorbeeld verkeerd geleverde producten of producten die niet in foutloze staat verkeren.

Het retour sturen van bestellingen is altijd voor risico van de klant. Drankenhandelleiden.nl is niet aansprakelijk voor beschadigingen aan of zoekraken van retour gestuurde producten. Denk er altijd aan een track and trace code te vragen bij het postkantoor als u een pakket retour zendt.

Wilt u een bestelling retour zenden? Stuur dan eerst een email aan info@drankenhandelleiden.nl met daarin de reden van retour zenden en een foto van de producten indien het een retourzending betreft in verband met beschadigingen of breuk.

Zodra wij uw bestelling retour hebben ontvangen, controleren wij deze en ontvangt u van ons een bevestiging. Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen het aankoopbedrag terug te storten.

Retour adres:

Drankenhandel Leiden
Afdeling Retouren
Zeemanlaan 22-B
2313 SZ Leiden

Heeft u nog vragen?

Voor vragen kunt u ons altijd bellen op 071-2400285 of een email sturen naar info@drankenhandelleiden.nl
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies


18+ Leeftijdscheck bij aflevering!

Ben je 18 jaar of ouder?