Home / Dranken verzenden en retourneren

Dranken verzenden en retourneren


Bezorging Regio Leiden (Leiden, Leiderdorp, Voorschoten, Oegstgeest en Zoeterwoude)

In verband met de huidige ontwikkelingen, bezorgen wij in de regio Leiden onder de volgende voorwaarden:

- vandaag besteld, is morgen tussen 12.00 en 16.00 uur thuisbezorgd (niet op zondag)
- wij bezorgen contactloos dus alle bestellingen moeten via de website worden afgerekend (iDeal, vooraf overmaken, Creditcard etc.)
- vanaf een bestelbedrag van €35,- bezorgen wij gratis (bestel je voor minder dan zijn de bezorgkosten €2,95)
- kratten pils en frisdranken staan niet in de webshop maar kunnen wel besteld worden. Bel of mail in dat geval even en wij maken je order dan aan en sturen je een betalingslink.
- statiegeldkratten en statiegeldflessen kunnen retour gegeven worden maar enkel in dezelfde hoeveelheid als besteld is.

Onze winkel aan de Zeemanlaan is gewoon geopend. Wij houden wel rekening met de adviezen van het RIVM, jij ook?

 

Verzendkosten

Nederland €6.95 (gratis vanaf € 100,-)
België €9.95 per box with a maximum of 23kg
Duitsland €9.95 per box with a maximum of 23kg


Bezorging binnen Nederland

Kies voor bezorging aan huis of afhalen bij een PostNL Pakjegemak afhaalpunt. Na het invoeren van uw adresgegevens zal er een Pop-up venster van PostNL verschijnen. Hier kiest u voor een afleverdag en/of aflevertijd. Hier kunt u er ook voor kiezen om uw pakket af te halen bij een Pakjegemak afhaalpunt. Op basis van de postcode die u heeft ingevoerd, worden er een aantal afleverpunten getoond bij u in de buurt.


Leverdagen binnen Nederland

Indien u een order op werkdagen (maandag t/m vrijdag) voor 16.30 uur heeft geplaatst dan verzenden wij uw bestelling dezelfde dag nog met PostNL. Uw bestelling zal de volgende dag worden afgeleverd! (Drankenhandelleiden.nl is voor tijdige en correcte bezorging afhankelijk van PostNL.)

Sommige artikelen hebben een langere levertijd. Dit zal echter altijd vermeld staan bij het betreffende product. 

Is de levertijd van uw bestelling langer dan 1 werkdag dan stellen wij u hier tijdig van op de hoogte.


Retour zenden goederen

Indien een door u besteld product niet voldoet aan uw verwachtingen kunt u uw bestelling binnen 30 dagen retourneren. Aan het retour sturen van goederen zijn enkele voorwaarden verbonden:

1. producten zijn in originele staat en ongeopend

2. producten zijn verpakt in hun originele verpakking

De kosten voor het retour zenden van goederen zijn voor rekening van de klant tenzij het een fout betreft van Drankenhandelleiden.nl zoals bijvoorbeeld verkeerd geleverde producten of producten die niet in foutloze staat verkeren.

Het retour sturen van bestellingen is altijd voor risico van de klant. Drankenhandelleiden.nl is niet aansprakelijk voor beschadigingen aan of zoekraken van retour gestuurde producten. Denk er altijd aan een track and trace code te vragen bij het postkantoor als u een pakket retour zendt.

Wilt u een bestelling retour zenden? Stuur dan eerst een email aan info@drankenhandelleiden.nl met daarin de reden van retour zenden en een foto van de producten indien het een retourzending betreft in verband met beschadigingen of breuk.

Zodra wij uw bestelling retour hebben ontvangen, controleren wij deze en ontvangt u van ons een bevestiging. Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen het aankoopbedrag terug te storten.

Retour adres:

Drankenhandel Leiden
Afdeling Retouren
Zeemanlaan 22-B
2313 SZ Leiden

Heeft u nog vragen?

Voor vragen kunt u ons altijd bellen op 071-2400285 of een email sturen naar info@drankenhandelleiden.nl
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
 
Ben je 18 jaar of ouder?