Home / Betaalmogelijkheden bij Drankenhandel Leiden

Betaalmogelijkheden bij Drankenhandel Leiden


Betalen

Bij Drankenhandelleiden.nl kunt u kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

iDeal
Betalen met iDeal is gratis, gemakkelijk en zorgt ervoor dat wij uw bestelling snel kunnen verwerken. Als u betaalt met iDeal ontvangen wij uw betaling direct en kan uw bestelling ook direct worden klaargemaakt voor verzending.
  • Kies bij de betaalopties voor "iDeal" 
  • Op de volgende pagina (na het invullen van het verzendadres) kunt u uw bank kiezen
  • Als u vervolgens klikt op "Ga verder" wordt u doorverwezen naar de omgeving van uw bank
  • Op de pagina van uw bank logt u in om het betalingsproces te starten
  • Nadat u de betaling heeft voltooid, is het belangrijk om terug te keren naar onze webwinkel. Alleen dan kan ons systeem controleren of de betaling is geslaagd!

Vooraf overmaken
U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling te betalen via bankoverschrijving. Als u deze optie kiest en de bestelling plaatst, ontvangt u van ons een email met de bevestiging van uw bestelling en alle gegevens om de betaling te voldoen. 
LET OP: het kan tot drie dagen duren voordat uw betaling bij ons zichtbaar is. Uw bestelling wordt pas verzonden nadat wij uw betaling hebben ontvangen!


Paypal
Als u een Paypal account heeft of deze wilt aanmaken, kunt u kiezen voor betaling met "Paypal". Na het invoeren van de verzendgegevens wordt u doorgestuurd naar de pagina van Paypal om het betalingsproces te starten. Omdat Paypal hoge kosten in rekening brengt, rekenen wij een kleine toeslag van 3,5% over het totaalbedrag.
Indien u via Paypal betaalt middels "Uitgestelde bankbetaling" zullen wij uw bestelling pas verzenden als de betaling definitief is.


Mister Cash
Belgische klanten kunnen veilig, vertrouwd en gemakkelijk betalen met de Mister Cash optie. Met een Belgische betaalkaart kunt u dus direct afrekenen, waarbij uw order per direct zal worden verzonden. Kiest u voor de optie Mister Cash dan zullen wij 2% van het totale orderbedrag als extra betaalkosten in rekening brengen.


Creditcard
Betalen met een creditcard is ook mogelijk. Het betalingsproces verloopt via Multisafepay. Voor betaling met creditcard brengen wij 2% van het totale aankoopbedrag in rekening.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
IN VERBAND MET VERHUIZING VAN ONS MAGAZIJN
ZAL ONZE WEBSHOP TIJDELIJK MINDER GEVULD ZIJN DAN NORMAAL.
BINNEN ENKELE DAGEN HOPEN WIJ DE VERHUIZING GEREED TE HEBBEN.

 
Ben je 18 jaar of ouder?