Tequila, Cachaca en Pisco zijn 3 sterkedranken afkomstig uit Midden- en Zuid-Amerika. Tequila is een Mexicaanse sterkedrank die gemaakt wordt van de Agave tequilana, een bepaalde Mexicaanse agavesoort. Cachaça is een suikerrietdistillaat afkomstig uit het land Brazilië en is te vergelijken met witte rum. Pisco is een sterkedrank die wordt gedestilleerd uit druiven. De drank wordt erg vaak gedronken in Chili en in Peru.

Capel Pisco 70cl

16.95
€ 16,95

Capel Pisco 70cl

Capel Pisco is een pisco afkomstig uit Chili, die perfect is voor fruitige cocktails.

Capel Pisco 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Capucana Cachaca 70cl

46.95
€ 46,95

Capucana Cachaca 70cl

Capucana Cachaca is gemaakt van drie soorten suikerriet in Brazilië. Na het produceren van Capucana Cachaca heeft deze Cachaca drie jaar gerijpt in Amerikaanse bourbon vaten. De smaak is erg bijzonder met hinten van gestoofd fruit, vanille en honing.

Capucana Cachaca 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Gusano Rojo Mezcal 70cl

22.95
€ 22,95

Gusano Rojo Mezcal 70cl

Gusano Rojo Mezcal is een prachtige tequila uit Mexico. Gusano Rojo Mezcal word onder andere gemaakt van de agave plant. De plant word gekookt en daarna word het sap eruit geperst. Wat deze tequila zo uniek maakt is de agave worm die zich in de fles bevind. De agave worm geeft de tequila net wat meer smaak mee.

Gusano Rojo Mezcal 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

José Cuervo Especial Gold 70cl

14.95
€ 14,95

José Cuervo Especial Gold 70cl

Jose Cuervo Especial Goldis niet voor niets de best verkochte tequila ter wereld. De Jose Cuervo Especial Gold is een blend van Reposado en jongere tequila om zo de zachtheid te bewaren. Verder wordt hij dubbel gedistilleerd om de smaak en aroma's te bevorderen.

José Cuervo Especial Gold 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

José Cuervo Silver 100cl

20.95
€ 20,95

José Cuervo Silver 100cl

José Cuervo Silver wordt gemaakt van enkel het hart 'de Piña' van de blauwe agave. De piñas worden voordat ze geperst worden voor het sap 48 uur gestoomd. Daarna is het tijd voor de gisting en dubbele distillatie om tot een heerlijke heldere frisse tequila te komen.

José Cuervo Silver 100cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Leblon Cachaca 70cl

29.95
€ 29,95

Leblon Cachaca 70cl

Leblon Cachaca is een heerlijke Braziliaanse Cachaca die erg populair is om Caipirinha mee te maken. Leblon Cachaca word na behandeld in XO Cognac vaten waardoor de drank een zachte smaak krijgt.

Leblon Cachaca 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Magnifica Cachaca 100cl

26.95
€ 26,95

Magnifica Cachaca 100cl

Magnífica cachaca is een prachtige cachaca die voor minstens 2 jaar gerijpt in grote houten vaten die gemaakt zijn van Braziliaanse tropische hout. De cachaca bevat intense aroma van verse suikerriet, framboos, banaan, citroengras en een lichte hout smaak.

Magnifica Cachaca 100cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Pisco Barsol Primero 70cl

25.95
€ 25,95

Pisco Barsol Primero 70cl

Pisco Barsol Primero is gedestilleerd uit de beste selectie van 100% monocepage Quebranta druiven. Barsol Primero bevat aroma's van peer en rijpe fruit, in balans met delicate Citrus die overgaat tot een verleidelijk lange en elegante afwerking.

Pisco Barsol Primero 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Pisco Barsol Selecto 70cl

25.95
€ 25,95

Pisco Barsol Selecto 70cl

Pisco Barsol Selecto is een gevolg van de combinatie van de beste selectie van drie pisco druivensoorten van de regio Ica: Torontel, Italia en Quebanta. Pisco Barsol Selecto bevat aroma's van rijp fruit met licht bloemige noten en hints van kruiden en pecannoten.

Pisco Barsol Selecto 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Pueblo Tequila Gold 70cl

13.95
€ 13,95

Pueblo Tequila Gold 70cl

Pueblo Tequila Gold is een net iets stevigere en pittigere tequila dan zijn zilveren variant. Ondanks dat blijft Pueblo Tequila Gold een lichte tequila met de kenmerkende geur van agave.

Pueblo Tequila Gold 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Pueblo Tequila Silver 70cl

12.95
€ 12,95

Pueblo Tequila Silver 70cl

Pueblo Tequila Silver is gemaakt voor iedereen die van de onderscheidende smaak van agave houdt zonder inmenging van andere smaken.

Pueblo Tequila Silver 70clkunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Sagatiba Cachaca 70cl

17.95
€ 17,95

Sagatiba Cachaca 70cl

Sagatiba Pura Cachaça is de drank als het gaat om de Braziliaanse traditie van suikerriet gedistilleerde dranken. Het is cachaça met een scherpe, heldere smaak die perfect is om te gebruiken in mixen of cocktails zoals een caipirinha.

Sagatiba Cachaca 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Sauza Tequila Gold 100cl

20.95
€ 20,95

Sauza Tequila Gold 100cl

Sauza Tequila Gold heeft zijn kleur te danken aan het gebruik van puur suikerriet en natuurlijke ingrediënten. Door tonen van vanille en karamel is deze tequila is iets zoeter dan de witte varianten waardoor het de perfecte tequila is voor margaritas , shots of cocktails.

Sauza Tequila Gold 100cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Sauza Tequila Silver 100cl

22.95
€ 22,95

Sauza Tequila Silver 100cl

Sauza Tequila Silver is een dubbel gedistilleerde kruidige zuivere tequila. Door de milde smaak en tonen van peper en frisse citroen is deze tequila enorm populair in Mexico en Nederland.

Sauza Tequila Silver 100cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Sierra Cafe Tequila Liquer 70cl

18.95
€ 18,95

Sierra Cafe Tequila Liquer 70cl

Sierra Cafe Tequila Liquer is een blend van dubbel gedistilleerde blanco tequila, Mexicaanse koffie en vanille. Sierra Cafe Tequila Liquer kan puur gedronken worden of gemixt met verse melk.

Sierra Cafe Tequila Liquer 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Sierra Spiced Tequila Liquer 70cl

18.95
€ 18,95

Sierra Spiced Tequila Liquer 70cl

Sierra Spiced Tequila Liquer is een mooie pittige likeur gemaakt met tequila. Aan de basis tequila van Sierra sinaasappelen en kaneel toegevoegd waardoor er een pittige mix ontstaat die heerlijk is als shot en natuurlijk herkenbaar aan zijn karakteristieke vormgeving met de Mexicaanse hoed.

Sierra Spiced Tequila Liquer 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.