Jenever is een sterkedrank die gemaakt wordt in Nederland, België en enkele gebieden in het noorden van Frankrijk en het noordwesten van Duitsland als Korngenever. Jenever is oorspronkelijk moutwijn waaraan extracten uit de jeneverbes is toegevoegd.

Amsterdamsche Oude Genever 70cl

17.95
€ 17,95

Amsterdamsche Oude Genever

Amsterdamsche dubbel gebeide oude genever is een bijzondere combinatie van 100 procent moutwijn, graandistillaat jeneverbessen en kruiden. De Oude Genever wordt twee keer gedistilleerd (= dubbel gebeid) en dankt zijn kleur aan een fustlagering van minstens zes maanden. Hij is zacht, vol en aangenaam te drinken op elk moment. Een aanrader voor de eerste kennismaking met een goede oude genever.

Amsterdamsche Oude Genever 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Blankenheym Oude Jenever 100cl

17.95
€ 17,95

Blankenheym Oude Jenever 100CL

Blankenheym is een klassieke Schiedamse Oude jenever, waarvan de historie terug voert naar het jaar 1714. Blankenheym Oude jenever is lichtgeel en erg zoet. Naast de suiker komen karamel en zoethout naar voren. De smaak lijkt voornamelijk bepaald te worden door jeneverbes en zoethout, waarnaast ook aan anijs, vanille, bloesem en schil van citrusfruit werd gedacht. De jenever heeft een licht zoetige smaak, komt licht binnen en wordt niet zwaar in de mond.

Blankenheym Oude Jenever 100cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Bokma 5 jaar 100cl

23.95
€ 23,95

Bokma 5 jaar 100cl

Bokma De Vijf Jaren is een exclusieve jenever, die maar liefst vijf volle jaren de tijd krijgt om in alle rust te rijpen op eikenhouten vaten uit de Franse streek Limousin. De beloning van ambitie en geduld. Deze jenever heeft een volle smaak met hinten van zoethout en eikenhout. In de neus zult u ook zoethout en dille ontdekken. De afdronk van de jenever is vol en zacht.

Bokma 5 jaar 100cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Bokma Jonge Graanjenever 100cl

14.95
€ 14,95

Bokma Jonge Graanjenever 100cl

Bokma Jonge Graanjenever was de eerste jonge jenever die voor 100% gestookt werd uit granen als rogge, tarwe en maïs. De distilleerderij onderscheidde zich ermee van andere jenevers en doet dat nog steeds. Deze graanjenever heeft zachte, volle smaak waarbij het graan er heerlijk bovenuit komt. En een geur met hinten van Jeneverbessen, vleugje karamel en zoethout.

Bokma Jonge Graanjenever 100cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Bokma Jonge Graanjenever 50cl

8.95
€ 8,95

Bokma Jonge Graanjenever 50cl

Bokma Jonge Graanjenever 50cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Bokma Oude Friesche Genever 100cl

16.95
€ 16,95

Bokma Oude Friesche Genever 100cl

Bokma Oude Genever is een begrip onder de jeneverdrinkers. De smaak is het resultaat van een oude, geheime receptuur. De ziel van deze jenever wordt verkregen door de toevoeging van moutwijn, die Bokma in eigen distilleerderij stookt. Deze genever heeft een complexe smaak maar is toch perfect in balans, de geur van deze genever heeft hints van kruidnagel, zoethout en diverse andere kruiden.

Bokma Oude Friesche Genever 100cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Bokma Oude Friesche Genever 50cl

9.95
€ 9,95

Bokma Oude Friesche Genever 50cl

Bokma Oude Friesche Genever 50cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Bols Corenwijn 100cl

18.95
€ 22,95 € 18,95

Bols Corenwijn 100cl

Bols Corenwyn is een authentiek oud Hollands product. Door jarenlange rijping op Limousin eikenhouten vaten krijgt Bols Corenwyn zijn goudgele kleur en lichtzoete, fluwelen smaak.

Bols Corenwijn 100cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Bols Corenwijn 4 Jaar 100cl

28.95
€ 28,95

Bols Corenwijn 4 Jaar 100cl

Bols Corenwijn 4 Jaar is een zoals de naam al voorspeld 4 jaar gelagerde corenwijn. De corenwijn heeft een rijkere gouden kleur en een amandel en karamel smaak met een zachte licht bittere afdronk.

Bols Corenwijn 4 Jaar 100cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Bols Corenwijn 50cl

12.95
Uitverkocht
€ 12,95

Bols Corenwijn 50cl

Bols Corenwijn 50cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Bols Corenwijn 6 Jaar 100cl

30.95
€ 30,95

Bols Corenwyn 6 jaar gelagerd

Bols Corenwijn 6 Jaar is een zoals de naam al voorspeld 6 jaar gelagerde corenwijn. De corenwijn heeft een warme donkere gouden kleur en een lichtzoete vanilleachtige smaak met een zachte lange afdronk.

Bols Corenwijn 6 Jaar 100cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Bols Corenwijn De Drie Papegaaien 100cl

30.95
€ 30,95

Bols Corenwijn De Drie Papegaaien 100cl

De Drie Papegaaien is een prachtige Corenwyn, waarin de meesterdistillateur gespeeld heeft met de 'fijne specerijen'. Deze blend kenmerkt zich door subtiele smaaktonen van lang vervlogen tijden waarin de specifieke smaken van zoethout en kaneel perfect in balans zijn gebracht met de karakteristieke houttonen van de Bols Corenwyn en haar onmiskenbare moutwijn karakter.

Bols Corenwijn De Drie Papegaaien 100cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Bols Corenwijn De Silveren Leeuw 100cl

30.95
€ 30,95

Bols Corenwijn De Silveren Leeuw 100cl

Deze Bols Corenwyn uit de VOC collectie kenmerkt zich door subtiele smaaktonen van koriander & kruidnagel welke perfect in balans zijn gebracht met de warme houttonen van Bols Corenwyn. In de Middeleeuwen werd koriander ook gebruikt in liefdesdranken. Het gerijpte en gedroogde korianderzaad heeft een smaak die licht zoet & zacht is. De combinatie met kruidnagel geeft het geheel een kruidige afdronk. De naamgever van deze Corenwyn, het schip 'De Silveren Leeuw' (1765-1786) is gebouwd in Delfshaven en vervoerde vele oosterse specerijen naar de verzamelplaats Batavia.

Bols Corenwijn De Silveren Leeuw 100cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Bols Corenwijn De Wassende Maen 100cl

30.95
€ 30,95

Bols Corenwijn De Wassende Maen 100cl

Onze meesterdistillateur is er in geslaagd om De Wassende Maen zijn eigen subtiele karakter mee te geven, mede dankzij een unieke blend van fijne specerijen (waaronder kardemom en nootmuskaat) zoals die ooit door de VOC werden geïmporteerd en door Bols werden gebruikt. De smaak van De Wassende Maen is dan ook werkelijk uniek en authentiek. Deze exclusieve Bols Corenwyn, die vernoemd is naar het gelijknamige VOC-commandoschip, dankt zijn kruidige, krachtige en toch zachte smaak aan zijn jarenlange rijping in eikenhouten vaten, waardoor de gelijkenis met een single malt whisky beslist aanwezig is.

Bols Corenwijn De Wassende Maen 100cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Bols Jonge Graanjenever 100cl

14.95
€ 14,95

Bols Jonge Graanjenever

Bols Jonge Jenever is een dubbelgestookte, chill filterd jonge jenever met een uiterst zachte smaak. Bols Jonge Jenever wordt bereid met 100% graanalcohol en geurige, volgens traditioneel vakmanschap gestookte moutwijn. Bols Jonge Jenever heeft een transparant heldere kleur en 35% alcohol. Van oudsher wordt de jenever gekoeld of met een ijsblokje gedronken.

Bols Zeer Oude Genever 100cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Bols Jonge Jenever in Delfts Blauwe Kruik 70cl

27.95
€ 27,95

Bols Jonge Jenever in Delfts Blauwe Kruik 70cl

Bols Jonge Jenever is een dubbelgestookte, chill filterd jonge jenever met een uiterst zachte smaak. Bols Jonge Jenever wordt bereid met 100% graanalcohol en geurige, volgens traditioneel vakmanschap gestookte moutwijn. Bols Jonge Jenever heeft een transparant heldere kleur en 35% alcohol. Van oudsher wordt de jenever gekoeld of met een ijsblokje gedronken. Nu in een mooie delftsblauwe kruik.

Bols Jonge Jenever in Delfts Blauwe Kruik 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.