dessertwijn wordt over het algemeen een zoete wijn, maar niet elke zoete wijn is per definitie een dessertwijn, maar vaak wordt het wel zo gezien. Soms is de wijnsuggestie een andere culinaire combinatie. Een "dessertwijn" kan zowel stille wijn, mousserende wijn als versterkte wijn zijn.

Baillaury Banyuls 5 ans d'age 75cl

17.95
€ 17,95

Baillaury Banyuls 5 ans d'age 75cl

Deze Banyuls is een zachte, halfzoete, rode dessertwijn met een geur van zwarte pruimen en vijgen. Volle afdronk.

Baillaury Banyuls 5 ans d'age 75cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Cazes Muscat de Rivesaltes Blanc 37.5cl

11.95
€ 11,95

Cazes Muscat de Rivesaltes Blanc

Muscat de Rivesaltes Blanc van Domaine Cazes is een frisse en zoete via Bio Dynamie verbouwde Vin Doux Naturel. De strogele dessertwijn heeft expressieve, verfijnd rijpe geuren met heerlijke aroma's van citrusvruchten, perzik en abrikoos. De smaak heeft exotisch fruit en een lichte mineraliteit met een zoete aanzet en voldoende sappigheid met hoog smaakgehalte. Cazes Muscat de Rivesaltes Blanc smaakt fantastisch bij desserts met wit fruit en vanille en bij blauwschimmelkazen zoals Gorgonzola.

Cazes Muscat de Rivesaltes Blanc 37.5cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Cazes Rivesaltes Ambré 37.5cl

15.95
€ 15,95

Cazes Rivesaltes Ambré 37.5cl

Een wijn met een diepe amber kleur en aroma's die je sterk doen denken aan gedroogde vruchten en gekonfijte citrusvruchten schillen.

In de mond heeft hij een mooie balans van rijk en zalvend die voorkomt dat het plakkerig wordt. Verder is hij donker en nootachtig met een grote intensiteit en een mineraalachtig karakter op de finish.

Cazes Rivesaltes Ambré 37.5cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Cazes Rivesaltes Grenat Rouge 37.5cl

11.95
€ 11,95

Cazes Rivesaltes Grenat Rouge 37.5cl

Cazes Rivesaltes Grenat Rouge is een heerlijke elegante dessertwijn met aroma's van wilde aardbeien en fruit. Smaakt fantastisch bij sorbets met rood fruit en erg lekker bij desserts met chocolade.

Cazes Rivesaltes Grenat Rouge 37.5cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Domaine de Barroubio Muscat 50cl

12.95
€ 12,95

Domaine de Barroubio Muscat 50cl

Dessert wijn van de "petit-grain" variant van de muscatdruif, de meest verfijnde druif van de muscat familie. Deze Domaine Barroubio Muscat (Saint Jean de Minervois ac) is een vol zoete dessertwijn met en frisse geur, heeft tinten van honing en een complex geuren combinatie ( citroenkruid, abrikoos, kweepeer, mandarijn, mango, linde en acacia) en is volrijp van smaak. Kortom complexe en delicate dessertwijn.

Domaine de Barroubio Muscat 50cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Kopke Moscatel 75cl

21.95
€ 21,95

Kopke Moscatel 50cl

Kopke Moscatel 50cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

La Fleur Renaissance Sauternes 37.5cl

9.95
€ 9,95

La Fleur Renaissance Sauternes 37.5cl

La Fleur Renaissance Sauternes heeft een intense oud-gouden kleur. Rijke neus met aroma's van gedroogde abrikozen en honing. Heel zoet en met een lange afdronk. Typisch voor de Sauternes appellatie. Te serveren als aperitief. Heerlijk bij ganzenlever, eventueel half gegrild, bij een mooie authentieke Roquefort, maar ook bij bijvoorbeeld een cheesecake.

La Fleur Renaissance Sauternes 37.5cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

M. Chapoutier Banyuls Bila-Haut 50cl

15.95
€ 15,95

M. Chapoutier Banyuls Bila-Haut 50cl

M. Chapoutier Banyuls Bila-Haut 50cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Markus Molitor Eiswein 1998 37.5cl

99.45
€ 99,45

Markus Molitor Eiswein 1998 37.5cl

Markus Molitor Eiswein 1998 37.5cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Molitor Beerenauslese 2006 37.5cl

33.95
€ 33,95

Molitor Beerenauslese 2006 37.5cl

Haus Klosterberg Riesling Beerenauslese van Weingut Markus Molitor is een edelzoete uit Moezel in Duitsland. Dit zoete topproduct heeft aroma's van gedroogde perzik, peer, sinaasappelschil, abrikoos en peper. De Riesling heeft een perfecte zoet-zuur balans en smaakt naar gedroogd fruit, acacia en honing. De complexe Beerenauslese smaakt fantastisch als wijn op zichzelf en perfect bij appeltaart of een nagerecht met perzik of abrikozen.

Molitor Beerenauslese 2006 37.5cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Mouton Cadet Sauternes Reserve 75cl

22.95
€ 22,95

Mouton Cadet Sauternes Reserve 75cl

Een heerlijk volle zoete wijn met heerlijk zoet fruit en een romige structuur die uitloopt in een lange luxueuze afdronk. In de neus aroma's die doen denken aan zoete perzik, acacia bloemen, abrikozenjam, gedroogd fruit en honing.

Mouton Cadet Sauternes Reserve 75cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Salentein Single Vineyard Late Harvest 50cl

21.95
€ 21,95

Salentein Single Vineyard Late Harvest 50cl

Salentein Single Vineyard Late Harvest Sauvignon Blanc is een natuurlijke, zoete Argentijnse dessertwijn van overrijpe Sauvignon druiven. Bezit grote complexiteit en aromatische uitingen. Perzik en peer aroma en zachte smaak van abrikoos, honing en vanille.

Salentein Single Vineyard Late Harvest 50cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Santa Cristina Vin Santo 2008 75cl

27.95
€ 27,95

Santa Cristina Vin Santo 2008 75cl

Santa Cristina Vin Santo 2008 75cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Santerella Blanco Moscatel 75cl

5.95
€ 5,95

Santerella Blanco Moscatel 75cl

Deze Spaanse witte wijn, gemaakt van de Muskaat druif heeft een erg lekkere intense zacht zoete smaak. Aroma´s van sinaassappelschil, lychee en honing ontdekt u in de geur en smaak. Kan goed gedronken worden bij onder andere koude voorgerechten, toastjes, vlees en pastas.

Santerella Blanco Moscatel 75cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Steininger Gr. Veltliner Eiswein 2007 37.5cl

26.95
€ 26,95

Steininger Gr. Veltliner Eiswein 2007 37.5cl

Steininger Grüner Veltliner Eiswein is een geurige en zeer verfijnde zoete wijn van Weingut Steininger uit Kamptal in Oostenrijk. Eiswein wordt gemaakt van in bevroren toestand geplukte druiven. Daardoor onstaat een heldere, goudgele kleur met geurige aroma's van honing en gedroogd fruit met complexiteit in de smaak en mooie zuren in de afdronk. De wijn past perfect bij blauwschimmel kazen, ganzenlever en fruit, of om zo in stilte van te genieten. Eiswein kan lang bewaard worden.

Steininger Gr. Veltliner Eiswein 2007 37.5cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Tokaji Aszu 3 puttonyos 50cl

17.95
Uitverkocht
€ 17,95

Tokaji Aszu 3 puttonyos 50cl

Een mooie lichte goud kleur met aromas en smaak van honing, abrikoos, gebrand hout, lichte goût de petrol, gouden rozijnen en Toblerone caramel. Een gemiddelde zoetheid en zuren, een voortreffelijke structuur en lange afdronk.

Tokaji Aszu 3 puttonyos 50cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.