Bitters en Beerenburg zijn twee op kruiden getrokken Nederlandse gedestilleerde dranken. Wanneer de kruiden getrokken worden op basis van jenever dan is het een Beerenburg. Wordt er brandewijn gebruikt dan spreekt men van een Bitter.

Aguardente Bagaceira Aldeia Velha 70cl

16.95
€ 16,95

Aguardente Bagaceira Aldeia Velha 70cl

Aguardente Bagaceira Aldeia Velha is een distillaat van de resten die overblijven nadat er wijn is gemaakt, de Aguardente Bagaceira. De Ingrediënten worden in een ketel boven een vuurtje gedestilleerd. Een lange buis loopt door een grote bak met warm water en de bitter druppelt uit de buis in een kan. In tegenstelling tot het stoken van eau-de-vie in Frankrijk, waar je een vergunning nodig hebt om te stoken, om op langere termijn een einde te maken aan het thuis stoken, wordt in Portugal deze praktijk nog steeds oogluikend toegestaan.

Aguardente Bagaceira Aldeia Velha 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Amaro Ramazzotti 70cl

15.95
€ 15,95

Amaro Ramazzotti 70cl

Amaro Ramazzotti is uitgebalanceerde bitter die een formidabele balans tussen zoet en zuur heeft gevonden. Amaro Ramazzotti wordt nog steeds geproduceerd volgens het traditionele familierecept. Amaro Ramazzotti is van origine een Italiaanse drank en de blend bestaat onder andere uit engelwortel, steranijs, sinaasappel, kina, suiker en een breed scala aan diverse planten. Bij het produceren van Amaro Ramazzotti zijn 2 verschillende sinaasappelen gebruikt om de balans van bitter/zoet te vinden, 2 verschillende schillen om specifiek te zijn. De schil van de sinaasappelen die op Curaçao groeien geven dit bittertje een bittere smaak terwijl de zoete smaak afkomstig is van de schil van de Siciliaanse sinaasappelen.

Amaro Ramazzotti 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Aperol Aperitivo 100cl

15.95
€ 15,95

Aperol Aperitivo 100cl

Aperol Barbieri is formidabel van smaak, feloranje van kleur en fenomenaal als aperitief. Aperol Barbieri is een unieke bitterzoete drank die gemaakt is van bittere sinaasappel, rabarber, gentianen een breed aantal wortels en kruiden. Deze combinatie van ingrediënten liggen midden in het geheime recept van Aperol, een recept waar niks aan veranderd is sinds 1919. Aperol Barbieri is bijna in elke bar verkrijgbaar en wordt, volgens de fabrikant, elke dag door meer dan 3,4 miljoen Italianen gedronken! Het is daarom ook niet zomaar een drankje, zo behaalde men in 2007 een score van 90-95 punten, gegeven door de Wine Enthousiast. In 2010 ontving Aperol dubbel-goud op de San Francisco World Spirits Competition.

Aperol Aperitivo 100cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Averna Amaro Siciliano 70cl

15.95
€ 15,95

Averna Amaro Siciliano 70cl

Averna Amaro Siciliano is een tonic likeur waarvan het recept 180 jaar geleden werd samengesteld, Amora Averna wordt nu nog steeds volgens dit eeuwenoude recept geproduceerd. Averna Amaro Siciliano is een bitter die met grote zorgvuldigheid en veel vakmanschap is samengevoegd, zo komen er maar liefst 60 zorgvuldig geselecteerde specerijen en kruiden aan te pas om deze drank te maken. Er zijn onder andere notities van kaneel en gentiaan te bespeuren.

Averna Amaro Siciliano 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.


Becherovka 100cl

21.95
€ 21,95

Becherovka 100cl

Becherovka is een Tsjechisch kruidendrankje die gemaakt is van uitsluitend de beste ingrediënten. Karlsbader Becherovka is te herkennen aan zijn fles want die is namelijk typisch vormgegeven, een groene platte fles met een heerlijke bitterzoete inhoud. De inhoud bestaat uit alcohol, Karlsbad water, suiker en een (geheime) mix van specerijen en kruiden.

Becherovka 100cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Boomsma Oud Friesche Beerenburg 100cl

13.45
€ 13,45
Boomsma Oud Friesche Beerenburg 100cl

Boomsma Oud Friesche Beerenburg is een authentieke beerenburg van Boomsma, een drank die gebouwd is op familietradities en die al meer dan 125 jaar op bestaat. Enkel het beste van het beste wordt gebruik bij de productie van Boomsma Beerenburg. Er zijn notities van zoethout, laurierbes en jeneverbes in de vinden, alles wordt strikt afgemeten en tot in perfectie in balans gebracht.

Boomsma Oud Friesche Beerenburg 100cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Campari 100cl

17.95
€ 17,95

Campari 100cl

Campari is een donkerrode kruidendrank die bitterzoet smaakt en die al meer dan 150 jaar op de markt is! De blend bestaat uit zorgvuldig geselecteerde kruiden, planten en diverse soorten fruit. Het recept is welbewaakt en geheim. Niemand weet precies welke ingrediënten worden gebruikt voor Campari, wat we wel weten is dat het heerlijk smaakt!

Campari 100cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Campari 70cl

14.95
€ 14,95

Campari 70cl

Campari is een donkerrode kruidendrank die bitterzoet smaakt en die al meer dan 150 jaar op de markt is! De blend bestaat uit zorgvuldig geselecteerde kruiden, planten en diverse soorten fruit. Het recept is welbewaakt en geheim. Niemand weet precies welke ingrediënten worden gebruikt voor Campari, wat we wel weten is dat het heerlijk smaakt!

Campari 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Cynar 70cl

14.95
€ 14,95

Cynar 70cl

Cynar Artisjokbitter is toch wel een vreemde bitter omdat hij op smaak word gebracht door artisjokken, maar de combinatie van bitter en artisjok werkt perfect! Cynar Bitter bevat natuurlijk meerdere ingrediënten, zoals 13 verschillende type kruiden, maar de drank doet toch voornamelijk denken aan artisjokken.

Cynar 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

De Kuyper Oranjebitter 50cl

8.95
€ 8,95

De Kuyper Oranjebitter 50cl

De Kuyper staat bekend om zijn brede assortiment aan overheerlijke likeuren, met deze Oranjebitter hebben zij een nieuwe markt geopend. De Kuyper Oranjebitter word veel gedronken bij festiviteiten rond het Koningshuis, het huis van Oranje. Het bittertje wordt gedistilleerd uit oranjeappeltjes, deze staan bekend om hun enorme zure smaak, een vleugje anijsesprit en malagaschillen.

De Kuyper Oranjebitter 50cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

De Monnik Kruidenbitter 70cl

11.95
€ 11,95

De Monnik Kruidenbitter 70cl

De Monnik Kruidenbitter is een heerlijke bitter afkomstig uit Nederland. Voor deze bitter worden vele verschillende kruiden en specerijen gebruikt.

De Monnik Kruidenbitter 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Els La Vera Kruidenbitter 100cl

17.95
€ 17,95

Els La Vera Kruidenbitter 100cl

Els La Vera Kruidenbitter is Gedistilleerd en gebotteld in Limburg, de provincie waar Els La Vera grote populariteit geniet. Het drankje heeft in Limburg verschillende namen, zo wordt het bittertje afgekort tot Aelske, Els of Elske. Het bittertje heeft zijn bittere smaak te danken aan alsem, daarnaast is een belangrijk ingrediënt steranijs, dit zorgt voor de heerlijke, intense aroma's.

Els La Vera Kruidenbitter 100cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Fernet Branca 70cl

16.95
€ 16,95

Fernet Branca 70cl

Fernet Branca is een heerlijke bitter afkomstig uit Italië. Deze bitter bevat 40 verschillende geheime kruiden en specerijen. Fernet Branca heeft een zuivere en droge smaak met duidelijke, bittere notities. Fernet Branca smaakt heerlijk als digestief na het eten of wanneer die vergezeld wordt met een kopje koffie of een espresso.

Fernet Branca 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Fernet Branca Menta 70cl

17.45
€ 17,45

Fernet Branca Menta 70cl

Fernet Branca Menta is een heerlijke bitter afkomstig uit Italië. Deze bitter bevat 40 verschillende geheime kruiden en specerijen. Fernet Branca heeft een zuivere en droge smaak met duidelijke, bittere notities. Fernet Branca Menta smaakt hetzelfde als Fernet Branca alleen is aan deze bitter een vleugje mint toegevoegd. Fernet Branca Menta is heerlijk als digestief na het eten of wanneer die vergezeld wordt met een kopje koffie of een espresso.

Fernet Branca Menta 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Gammel Dansk Bitter 70cl

17.95
€ 17,95

Gammel Dansk Bitter 70cl

Gammel Dansk Bitter is een bekende bitter afkomstig uit Denemarken. Deze bitter bevat meer dacn 20 geheime kruiden en specerijen, deze kruiden en specerijen zorgen voor een heerlijke unieke smaak!

Gammel Dansk Bitter 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Hooghoudt Kalmoes Beerenburg 100cl

13.95
€ 13,95

Hooghoudt Kalmoes Beerenburg 100cl

Hooghoudt Kalmoes Beerenburg heeft een authentieke smaak met een krachtig karakter, Kalmoes Beerenburg wordt geproduceerd volgens familierecept en volgens ambachtelijke standaarden. De drank wordt nog steeds handmatig 'op trek gezet', een kunde die veel kennis, kennis en aandacht vereist. Kalmoes Beerenburg heeft een krachtige karakter en is heerlijk kruidig van smaak.

Hooghoudt Kalmoes Beerenburg 100cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.