Armagnac is een sterk alcoholische drank. De naam komt van de gelijknamige oude Franse streek. Calvados is lijkt erg op cognac, het is sterke alcoholische drank gemaakt door het destilleren van appelcider. De drank komt uit het gelijknamige departement (Calvados) in Normandië.

Armagnac Ch. de Pomès Pébérère 10 Ans 70cl

38.95
€ 38,95

Armagnac Ch. de Pomès Pébérère 10 Ans 70cl

Deze Chateau de pomès Pébérère is afkomstig uit de Tenareze streek in Gascogne. De Armagnac wordt geproduceerd door familie Faget, een familiebedrijf die al bezig is vanaf 1820. Hij wordt gestookt met stille wijn van Colombard en de Ugni Blanc. De bodem in Ténarèze zit vol met kalk en klei, daardoor krijgen de druiven hun fruitige karakter. Dit proef je terug in de wijn. Deze Armagnac is 10 jaar gerijpt in eikenhouten vaten die uit de zelfde streek komen. Deze rijping heeft deze Armagnac zijn lekkere smaak, aroma's en mooie kleur gegeven. Deze armagnac is vol en rustiek, klaar om gedronken te worden.

Armagnac Ch. de Pomès Pébérère 10 Ans 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Armagnac Ch. de Pomès Pébérère 20 Ans 70cl

64.95
€ 64,95

Armagnac Ch. de Pomès Pébérère 20 Ans 70cl

Deze Chateau de pomès Pébérère is afkomstig uit de Tenareze streek in Gascogne. De Armagnac wordt geproduceerd door familie Faget, een familiebedrijf die al bezig is vanaf 1820. Hij wordt gestookt met stille wijn van Colombard en de Ugni Blanc. De bodem in Ténarèze zit vol met kalk en klei, daardoor krijgen de druiven hun fruitige karakter. Dit proef je terug in de wijn. Deze Armagnac is 20 jaar gerijpt in eikenhouten vaten die uit de zelfde streek komen. Deze rijping heeft deze Armagnac zijn lekkere smaak, aroma's en mooie kleur gegeven. Deze armagnac is vol en rustiek, klaar om gedronken te worden.

Armagnac Ch. de Pomès Pébérère 20 Ans 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Armagnac Ch. de Pomès Pébérère 5 Ans 70cl

30.95
€ 30,95

Armagnac Ch. de Pomès Pébérère 5 Ans 70cl

Deze Chateau de pomès Pébérère is afkomstig uit de Tenareze streek in Gascogne. De Armagnac wordt geproduceerd door familie Faget, een familiebedrijf die al bezig is vanaf 1820. Hij wordt gestookt met stille wijn van Colombard en de Ugni Blanc. De bodem in Ténarèze zit vol met kalk en klei, daardoor krijgen de druiven hun fruitige karakter. Dit proef je terug in de wijn. Deze Armagnac is 5 jaar gerijpt in eikenhouten vaten die uit de zelfde streek komen. Deze rijping heeft deze Armagnac zijn lekkere smaak, aroma's en mooie kleur gegeven. Deze armagnac is vol en rustiek, klaar om gedronken te worden.

Armagnac Ch. de Pomès Pébérère 5 Ans 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Boulard Calvados VSOP 70cl

34.95
€ 34,95

Boulard Calvados VSOP 70cl

Boulard Calvados VSOP word gemaakt van een collectie bijzondere uitmuntende appels, bij Boulard worden alleen de beste appels uitgekozen en verwerkt tot een prachtige Calvados van zeer hoge kwaliteit. Door de zeer rijpe appels hiervoor te selecteren word er een wat zoetige afdronk gecreëerd. Een VSOP die zijn naam meer dan verdient.

Boulard Calvados VSOP 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.


Busnel Calvados Trois Lys 70cl

20.95
€ 20,95

Busnel Calvados Trois Lys 70cl

Busnel Calvados Trois Lys is heerlijke een appelbrandewijn uit Normandië met een goudgele kleur, gerijpt op eikenhouten vaten en gedistilleerd van appelcider ten behoeve van de smaakontwikkeling. De intense aroma's behelzen een appelrinse smaak en heeft een frisse, zachte afdronk.

Busnel Calvados Trois Lys 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Busnel Calvados VSOP 70cl

29.95
€ 29,95

Busnel Calvados VSOP is een heerlijke calvados die het beste 's avonds met een klein gezelschap kan worden gedronken. De volle en rijke smaken van hout en appel met fruitige ondertonen maken het tot een drank die met trots het VSOP label mag dragen. Vanwege zijn zachte smaak is Busnel Calvados VSOP erg geschikt voor cocktails en om diverse gerechten mee te bereiden zoals dessert.

Busnel Calvados VSOP 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Cantate Calvados Fine 70cl

16.95
€ 16,95

Cantate Calvados Fine is een heerlijke Calvados afkomstig uit Frankrijk. De Calvados word gemaakt van appels die worden gedestilleerd. Na het destilleren word de drank in houten vaten gestopt om te laten rijpen. Cantate Calvados Fine is een lekkere calvados van perfecte kwaliteit.

Cantate Calvados Fine 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Cantate Calvados VSOP 70cl

21.95
€ 21,95

Cantate Calvados VSOP is een heerlijke Calvados afkomstig uit Frankrijk. De Calvados word gemaakt van appels die worden gedestilleerd. Na het destilleren word de drank in houten vaten gestopt om te laten rijpen. Cantate Calvados VSOP is een lekkere calvados van perfecte kwaliteit.

Cantate Calvados VSOP 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Cantate Calvados XO 70cl

31.95
€ 31,95

Cantate Calvados XO 70cl

Cantate Calvados XO 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Chateau du Breuil 8 Jaar 35cl

21.95
€ 21,95

Chateau du Breuil 8 Jaar is een heerlijke calvados afkomstig uit het Pays d'Auge. Het Pays d'Auge is een streek in de Franse regio Normandië hier ligt het Chateau du Breuil. Chateau du Breuil is een architectonisch en rijk historisch erfgoed dat in de 16 en 17e eeuw werd opgebouwd door verschillende families. Naast dat dit een oud chateau is, is dit ook de distilleerderij voor de Chateau de Breuil Calvados. Appel is de basis ingrediënt voor een goede Calvados. Rondom het kasteel staan zo'n 22.000 appelbomen. Door het vochtigeen milde weer, groeien de appels onder de perfecte omstandigheden. Tegenwoordig kun je het kasteel bijna iedere dag bezoeken, ook bevindt er een restaurant in Chateau du Breuil, waar je de keuze hebt uit 6 verschillende menu's.

Chateau du Breuil 8 Jaar 35cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Chateau du Breuil Fine 35cl

11.95
€ 11,95

Chateau du Breuil Fine is een heerlijke calvados afkomstig uit het Pays d'Auge. Het Pays d'Auge is een streek in de Franse regio Normandië hier ligt het Chateau du Breuil. Chateau du Breuilis een architectonischen rijk historisch erfgoed dat in de 16 en 17e eeuw werd opgebouwd door verschillende families. Naast dat dit een oud chateau is, is dit ook de distilleerderij voor de Chateau de Breuil Calvados. Appel is de basis ingrediënt voor een goede Calvados. Rondom het kasteel staan zo'n 22.000 appelbomen. Door het vochtigeen milde weer, groeien de appels onder de perfecte omstandigheden. Tegenwoordig kun je het kasteel bijna iedere dag bezoeken, ook bevindt er een restaurant in Chateau du Breuil, waar je de keuze hebt uit 6 verschillende menu's.

Chateau du Breuil Fine 35cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Chateau du Breuil Fine 70cl

19.95
€ 19,95

Chateau du Breuil Fine is een heerlijke calvados afkomstig uit het Pays d'Auge. Het Pays d'Auge is een streek in de Franse regio Normandië hier ligt het Chateau du Breuil. Chateau du Breuilis een architectonischen rijk historisch erfgoed dat in de 16 en 17e eeuw werd opgebouwd door verschillende families. Naast dat dit een oud chateau is, is dit ook de distilleerderij voor de Chateau de Breuil Calvados. Appel is de basis ingrediënt voor een goede Calvados. Rondom het kasteel staan zo'n 22.000 appelbomen. Door het vochtigeen milde weer, groeien de appels onder de perfecte omstandigheden. Tegenwoordig kun je het kasteel bijna iedere dag bezoeken, ook bevindt er een restaurant in Chateau du Breuil, waar je de keuze hebt uit 6 verschillende menu's.

Chateau du Breuil Fine 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Chateau du Breuil VSOP 70cl

23.95
€ 23,95

Chateau du Breuil VSOP is een heerlijke calvados afkomstig uit het Pays d'Auge. Het Pays d'Auge is een streek in de Franse regio Normandië hier ligt het Chateau du Breuil. Chateau du Breuilis een architectonischen rijk historisch erfgoed dat in de 16 en 17e eeuw werd opgebouwd door verschillende families. Naast dat dit een oud chateau is, is dit ook de distilleerderij voor de Chateau de Breuil Calvados. Appel is de basis ingrediënt voor een goede Calvados. Rondom het kasteel staan zo'n 22.000 appelbomen. Door het vochtigeen milde weer, groeien de appels onder de perfecte omstandigheden. Tegenwoordig kun je het kasteel bijna iedere dag bezoeken, ook bevindt er een restaurant in Chateau du Breuil, waar je de keuze hebt uit 6 verschillende menu's.

Chateau du Breuil VSOP 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Cles des Ducs Armagnac V.S. 70cl

21.95
€ 21,95

Cles des Ducs Armagnac V.S. heeft een krachtige smaak die onderbouwd is met subtiele notities van tabak en kaneel en een mooie diepe goudbruine kleur. Cles des Ducs Armagnac V.S. heeft een smakenpalet dat wel gebalanceerd is en zijn basis vindt in diverse, speciaal geselecteerde bloem- en fruitsoorten. De Armagnac heeft gemiddeld 7 jaar gerijpt.

Cles des Ducs Armagnac V.S. 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Cles des Ducs Armagnac V.S.O.P. 70cl

31.95
€ 31,95

Cles des Ducs Armagnac V.S.O.P. is een armagnac met een vol en rijk karakter gebaseerd op een verscheidenheid aan fruiten diverse bloemsoorten. De ingrediënten voor deze armagnac zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn nauwkeurig in balans gebracht. Cles des Ducs Armagnac V.S.O.P. is een heerlijke armagnac met een sterk karakter.

Cles des Ducs Armagnac V.S.O.P. 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Comte de Ferragut V.S. 70cl

19.45
€ 19,45

Comte de Ferragut V.S. is een heerlijke armagnac die wordt geproduceerd in Frankrijk. Godet is de producent van deze heerlijk drank. Doordat de armagnac minimaal 2,5 jaar gerijpt is krijgt de drank een zachte en volle smaak. Comte de Ferragut V.S. bevat een alcoholpercentage van 40%.

Comte de Ferragut V.S. 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.