Eau de vie wat in het Frans letterlijk levenswater betekend is een verzamelnaam voor verschillende sterk-alcoholische dranken, die vaak worden gemaakt van vergiste en daarna gedistilleerde vruchten.

Aalborg Jubileum Akvavit 70cl

19.95
€ 19,95

Aalborg Jubileum Akvavit 70cl

Een echte akvavit uit Denemarken en daarnaast de meest verkochte akvavit ter wereld: Aalborg Jubileum is het prototype van een akvavit. Het is gebaseerd op aardappelen en granen met toegevoegde ingrediënten als verse kruidnagel, venkel, koriander, dille en kaneel. In 1946 vierde Aalborg Taffel Akvavit zijn 100-jarige bestaan. Aalborg Jubileum is ter ere daarvan op de markt gebracht. De drank heeft een prachtige, heldere gouden kleur met een fruitige en zuivere smaak. Er zijn subtiele tekens van de gebruikte kruiden te vinden met onderliggende hints van onder andere karamel, steranijs en Citrus.

Aalborg Jubileum Akvavit 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Aalborg Taffel Akvavit 70cl

17.45
€ 17,45

Aalborg Taffel Akvavit 70cl

Een echte akvavit uit Denemarken en daarnaast de meest verkochte akvavit ter wereld: Aalborg Taffel Akvavit is het prototype van een akvavit. Het is gebaseerd op aardappelen en granen met toegevoegde ingrediënten als verse kruidnagel, venkel, koriander, dille en kaneel. De drank heeft een prachtige, heldere gouden kleur met een fruitige en zuivere smaak. Er zijn subtiele tekens van de gebruikte kruiden te vinden met onderliggende hints van onder andere karamel, steranijs en Citrus.

Aalborg Taffel Akvavit 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Badel Sljivovica 100cl

23.95
€ 23,95

Badel Sljivovica 100cl

Een Kroatische akvavit is moeilijk te vinden. Deze Badel Sljivovica is een brandewijn die wordt gedistilleerd uit vergiste Damson pruimen die hebben gerijpt in zeer oude eikenhouten vaten. Door de vaten heeft de drank ook haar intense aroma's en mooie goud-gele kleur gekregen. Deze akvavit bevat een alcoholpercentage van 40%.

Badel Sljivovica 100cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Linie Aquavit 70cl

21.95
€ 21,95

Linie Aquavit 70cl

Linie Aquavit is een premium akvavit die gemaakt is van een zorgvuldig samengestelde en unieke blend van specerijen en kruiden. De productie van Linie Aquavit kent een uniek rijpingsproces. De akvavit wordt in oude sherryvaten op een schip gerijpt. Dat schip vaart daarna van Noorwegen naar Australië en weer terug. De reis duurt ongeveer 19 weken en geeft de akvavit een unieke smaak mee. Op elke fles staat dan ook de naam van het schip en de tijdsduur van de reis afgedrukt.

Linie Aquavit 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.Lubberhuizen en Raaff Betuwer Appel 50cl

27.95
€ 27,95

Lubberhuizen en Raaff Betuwer Appel 50cl

Lubberhuizen& Raaff vergist - als enige - vooral vers geplukt volrijp Nederlands fruit uit de Betuwe en verstookt - destilleert - dat zeer zorgvuldig en ambachtelijk tot eaux-de-vie die, na rijping in mandflessen of eiken vaten, gebotteld wordt.

Lubberhuizen en Raaff Betuwer Appel 50cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Nusbaumer Esprit de Biere 35cl

15.95
€ 15,95

Nusbaumer Esprit de Biere 35cl

Nusbaumer Esprit de Biere is een heerlijke en mooie Eau de Vie. Eau de Vie betekent in het Frans "levenswater" dat is een verzamelnaam voor allerlei sterk-alcoholische dranken, die vaak worden gemaakt van vergiste en daarna gedistilleerde vruchten.

Nusbaumer Esprit de Biere 35cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Nusbaumer Fine-Orange 70cl

24.95
Uitverkocht
€ 24,95

Nusbaumer Fine-Orange 70cl

Nusbaumer Fine-Orange is een heerlijke Eau de Vie met sinaasappelsmaak. Eau de Vie betekendt in het frans "levenswater" dat is een verzamelnaam voor allerlei sterk-alcoholische dranken, die vaak worden gemaakt van vergiste en daarna gedistilleerde vruchten.

Nusbaumer Fine-Orange 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Nusbaumer Fraise des Bois 70cl

24.95
€ 24,95

Nusbaumer Fraise des Bois 70cl

Nusbaumer Fraise des Bois is een heerlijke Eau de Vie met aardbeiensmaak. Eau de Vie betekent in het frans "levenswater" dat is een verzamelnaam voor allerlei sterk-alcoholische dranken, die vaak worden gemaakt van vergiste en daarna gedistilleerde vruchten.

Nusbaumer Fraise des Bois 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Nusbaumer Marc d' Alsace 35cl

16.95
€ 16,95

Nusbaumer Marc d' Alsace 35cl

Nusbaumer Marc d' Alsace is een heerlijke en mooie Eau de Vie. Eau de Vie betekent in het Frans "levenswater" dat is een verzamelnaam voor allerlei sterk-alcoholische dranken, die vaak worden gemaakt van vergiste en daarna gedistilleerde vruchten.

Nusbaumer Marc d' Alsace 35cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Nusbaumer Pêche de Vignes 70cl

19.95
€ 19,95

Nusbaumer Pêche de Vignes 70cl

Nusbaumer Pêche de Vignes is een heerlijke Eau de Vie met perziksmaak. Eau de Vie betekent in het frans "levenswater" dat is een verzamelnaam voor allerlei sterk-alcoholische dranken, die vaak worden gemaakt van vergiste en daarna gedistilleerde vruchten.

Nusbaumer Pêche de Vignes 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.