Absint is een sterkedrank gemaakt van anijs, absintalsem, venkel en meerdere kruiden en specerijen. In de late 19e eeuw was het in Europa een van de populairste alcoholische dranken. In de 20e eeuw werd Absint verboden in verschillende Europese landen mede omdat het een hallucinogene werking heeft. Sinds de 21e eeuw is Absint in de meeste Europese landen weer toegestaan.

Absente 55 70cl

24.95
€ 24,95

Absente 55 70cl

Absente 55 is een Franse drank gemaakt van citroenmelisse, rietsuiker, absint-kruiden, muntdistillaat en alcohol. Wat smaak betreft, is Absente 55 vergelijkbaar met een Pernod 68 alleen is hij net iets zoeter. Wij raden u aan om Absente 55 te drinken met een blokje ijs.

Absente 55 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Grune Fee Absinthe 70cl

28.95
€ 28,95

Grune Fee Absinthe 70cl

Grune Fee Absinth is een heerlijke groene drank die bij veel mensen in de smaak valt. Perfect om te shotten, te nippen of om cocktails mee te maken. Grune Fee Absinth bestaat uit ingrediënten zoals venkel, kamille, engelwortel, salvia, alsem en nog veel meer, Grüne Fee ''de groene fee'' is net zo lekker als Mata Hari Absinthe. Grune Fee Absinth bevat 50% alcohol. Bij toevoeging van ijs en water krijgt het drankje een betoverend louche effect, ook heeft het drankje een niet-dominante anijs smaak.

Grune Fee Absinthe 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Hapsburg Classic Absinthe 50cl

29.95
€ 29,95

Hapsburg Classic Absinthe 50cl

De Hapsburg Classic is de originele variant van de reeks en bevat lekker veel pit. De Hapsburg Classic word vaak gedronken op feesten vanwege zijn klassieke distinctieve geur van kruiden en sterke smaak. Het drankje word zowel gemixt als puur gedronken. De Hapsburg Green wordt bijvoorbeeld gemixt met enkel gekoeld water, sappen of diverse mixdrankjes tot een overheelijke cocktail.

Hapsburg Classic Absinthe 50cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Kübler Absinthe 50cl

35.95
€ 35,95

Kübler Absinthe 50cl

Absinthe Kubler is het gevolg van jarenlange traditie en ervaring. Een drank die voor het eerst werd geproduceerd in 1863 in Val-de-Travers. Op deze plek word absinth tegenwoordig nog steeds geproduceerd. Een ontzettend diepe en rijke smaak met een schitterend mooie groene kleur die het te danken heeft aan de ratio waarop de blend met ijswater wordt gemixt, namelijk 1 op 5. Doordat het in zulke hoeveelheden word gemixt heeft Kubler een doorzichtige kleur en staat ook wel bekend als een absinth blanche.

Kübler Absinthe 50cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Mata Hari Absinthe 50cl

26.95
€ 26,95

Mata Hari Absinthe 50cl

Mata Hari Absinthe is een Absinthe zonder de typische zoethout smaak. Dit komt doordat het anijszaad-gehalte omlaag is gehaald. Deze style van Absinth produceren heet de Bohemian Style. Doordat Mata Hari op deze wijze wordt geproduceerd is deze Absinth perfect om mee te mixen. Een bleke, groene kleur met zachte hints van alsem en anijs en tegelijkertijd zachte smaken van bittere alsem en hints van citroen, venkel en anijs. Een bittere afdronk met volle, kruidige tonen die lang voortzetten. Mata Hari kan puur gedronken worden maar wij krijgen de indruk van onze klanten dat zij liever de voorkeur geven om de Absinth te mixen.

Mata Hari Absinthe 50cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.Rodnik's Absinthe Green 70cl

20.95
€ 20,95

Rodnik's Absinthe Green 70cl

Uniek van smaak en uniek van naam. Een Absinth met tonen en hints van cannabis. Rodnik's Absinthe Green heeft een hoge hoeveelheid van het ingrediënt alsem met zachte aroma's van anijs wat ook wel doet denken aan cannabis. Rodnik's Absinthe Green is erg populair onder toeristen en jongeren vanwege de naam en de fles. Het is dan ook een origineel en leuk cadeau om te geven!

Rodnik's Absinthe Green 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Tabu Strong Absinth 50cl

36.95
€ 36,95

Tabu Strong Absinth 50cl

Tabu Strong is sterk in alcoholgehalte en pittig van smaak. Tabu Strong smaakt precies zoals je verwacht. Een distillaat dat volledig geproduceerd wordt uit natuurlijke ingrediënten zonder kunstmatige toevoegingen. Het karakter van de absinth is zeer kruidig met duidelijke tonen van citrusvruchten, anijs en lavendel omringd door intense aroma's.

Tabu Strong Absinth 50cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.