Home /
Betalen

Bij Drankenhandelleiden.nl kun je kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

iDeal
Betalen met iDeal is gratis, gemakkelijk en zorgt ervoor dat wij je bestelling snel kunnen verwerken. Als je betaalt met iDeal ontvangen wij je betaling direct en kan je bestelling ook direct worden klaargemaakt voor verzending.
  • Kies bij de betaalopties voor "iDeal" 
  • Op de volgende pagina (na het invullen van het verzendadres) kun je jouw bank kiezen
  • Als je vervolgens klikt op "Ga verder" word je doorverwezen naar de omgeving van je bank
  • Op de pagina van je bank log je in om het betalingsproces te starten
  • Nadat je de betaling hebt voltooid, is het belangrijk om terug te keren naar onze webwinkel. Alleen dan kan ons systeem controleren of de betaling is geslaagd!

Vooraf overmaken
Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling te betalen via bankoverschrijving. Als je deze optie kiest en de bestelling plaatst, ontvang je van ons een email met de bevestiging van je bestelling en alle gegevens om de betaling te voldoen. 
LET OP: het kan tot drie dagen duren voordat je betaling bij ons zichtbaar is. Je bestelling wordt pas verzonden nadat wij je betaling hebben ontvangen!


Paypal
Als je een Paypal account hebt of deze wilt aanmaken, kun je kiezen voor betaling met "Paypal". Na het invoeren van de verzendgegevens word je doorgestuurd naar de pagina van Paypal om het betalingsproces te starten. Omdat Paypal hoge kosten in rekening brengt, rekenen wij een kleine toeslag van 3,5% over het totaalbedrag.
Indien je via Paypal betaalt middels "Uitgestelde bankbetaling" zullen wij je bestelling pas verzenden als de betaling definitief is.


Creditcard
Betalen met een creditcard is ook mogelijk. Het betalingsproces verloopt via Multisafepay. Voor betaling met creditcard brengen wij 2% van het totale aankoopbedrag in rekening.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.


18+ Leeftijdscheck bij aflevering!

Ben je 18 jaar of ouder?